perjantai 2. syyskuuta 2011

Mörkö 4 kuukautta

"Tule!"
 Tänään Mörköllä tulee tasan neljä kuukautta täyteen! Ihana iso poika jo! Tällä viikolla ollaan käyty läheisellä pellolla juoksentelemassa, ja tällä kertaa löydettiin uusi mukava metsäreittikin ihan läheltä. Aina ensimmäisenä kun Mörkön vapauttaa hihnasta, pitää sekopäisenä juosta muutamat kerrat edestakaisin, kenties kiertää oikein jyrkkää mutkaa ympäri jne.. sitten voi jo rauhallisemmin kävellä, nuuhkia ja tutkia. :)
"Boooooriiiing..."
 Tuli otettua tuolta 50minsan lenkiltä 79 valokuvaa... Mörköstä.... <3
 Tällä viikolla ollaan alettu jättämään päiväruokaa pois, eli ollaan suurennettu aamu ja iltaruokaa ja pienennetty päiväruokaa. Nyt seuraankin tarkasti, että onko annoskoko sopiva, vai alkaako poika kovastikin pulskistua :D Vaikeaa jakaa lihanpala sopivan kokoiseksi ja muutenkin miettiä annoskokoja. No sitten pienennetään jos alkaa lihomaan..
Uusi metsäreitti taitaa olla traktorin polku..
 Viitasaaren reissun jälkeen Mörkön silmät on meinanneet vähän rähmiä, ollaan pyyhitty niitä usein, ja nyt vaikuttaa vähentyneen. Silmät ei ole siis rähmineet umpeen tai kovin kovin runsaasti, silloin oltaisi heti soitettu lääkärille. Katsotaan nyt josko se alkaa loppumaan, jos ei niin sitten soitetaan lääkärille.
Tollo poika <3
Tuolla metsäpolulla Mörkö juoksi edestakaisin, ja sivullekkin, ja yhdessä välissä kun oli jonkun matkan päässä edessä menossa, minä menin polulta sivuun niin, ettei Mörkö nähnyt minua. Sitten odottelin. Jännitti kamalasti, kun kuitenkaan autotie ei ihan hirveän kaukana ollut, melko nopeasti Mörkö olisi sinne juossut. Ja kun minä en nähnyt että mihin suuntaan se nyt on menossa.. Näytti jo että lähti tulemaan takaisin päin, mutta sitten vaihtoi ilmeisesti suuntaa ja minun oli pakko sitten kurkistaa tielle.. Siellä se pinkoi pitkän matkan päässä suoraan eteenpäin! :S Voe elämä.... En voinu itselleni mitään, pakko oli viheltää muutama kerta ja hypätä takaisin tien vierustaan :D Mörkö vaihtoi suuntaa ja jonkun ajan päästä sitten tuli luokse... Näitä pitäisi siis harjoitella enemmän! :D Mitäpä ei pitäisi harjoitella enemmän....

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti