lauantai 10. joulukuuta 2011

Kohta on JOULU!!

 No niin se aika vaan rientää, ja hirmuisen kiireistä tämä elämä (eli siis en oo tehny yhtää mittää..), että ei oo ehtiny yhtää kirjottaa rakkaaseen päiväkirjaan reiluun kuukauteen! :O
Kerran hoksattiin tehdä lelulle tuollanen "onki", Mörkö tykkäsi! :P (en muista onko tää ihan old stuff..)
Leluparka ;)
Reilussa kuukaudessahan on ollu vaikka minkälaista tapahtumaa, kuten esimerkiksi Mörkö 6kk eli PUOLI VUOTTA ja nyt jo 7 kuukautta on täynnä! HUI!
Joku peto siellä!!
Mörkö reilu 6kk <3
Lisäksi luultiin että ei päästä tokon peruskurssille, koska ilmottauduin niin myöhään siihen.. Mutta saatiinki peruutuspaikka, ja alotettiin tokoilu heti pentujatkokurssin perään!
Mörkö 7kk <3
7kk merkkipäivän kunniaksi Mörkö sai vinkupallon :)
Oli tarkotus pitää tuosta tokokurssistaki reenipäiväkirjaa, mutta ku kerta en muka ehtiny, nii se nyt jäi.. :( Turha luulla että enää muistaisin kaikki tai läheskään kaikki mitä ollaan harjoteltu! Vielä on kaks harjotuskertaa jäljellä..

Ollaan myös nähty Hallaa uudemman kerran, ja sillon meni jo paremmin tapaaminen. :)
Mörkö ja Halla
Mörköstä ja Hallasta pari huonoa ja sivuttain olevaa videonpätkää löytyy täältä..
Vissii jottai siellä haissoo..
ATTAAAACK!!!!! ^^
Emmiäki ollaan nähty pariin kertaan..
Ylivieskassa huoltsikalla.. :)
Käytiin myös Ylivieskassa kahdessa kyläpaikassa yhtenä lauantaina. Ensimmäisessä paikassa Mörkö jäi ulos odottelemaan. Oli muuten tosi nätisti! :) Mitä nyt vähän siivos yhtä puskaa, joka oli liika lähellä... :D
Ihana Ruuti ihmetteli turvallisesti ikkunasta pelottavaa Mörköä :)
Toinen kyläpaikka oli erään kasvattajan luona, jolta oltiin ennen Mörköä odottelemassa malamuutinpentua meille.. Siinähän kävi niin että luultiin ettei tulekaan pentuja, ja varattiinkin sitten Mörkö meille, ja ne pennut sitten tulikin.
Mörkö on niin viisas <3
Ei voi harmitella, kun Mörkö on niin ihana poika! :)
Kukapa ei tämmöstä rakastais?? <3
Jokatapauksessa, tuonne Ylivieskaan heille jäi siitä narttupentu, ja ajattelin että meidän koirat olis saanut tavata, mutta se jotenkin unohtu siinä kun keskusteltiin Mörköstä :D Mutta jospa tässä vielä tulis vierailtua ja koirien leikitkin onnistuis :)
Nätisti odotellaan.. kärsimättömästi... :D
Millonhan saa luvan tulla.. :)
Mitähän muuta jännää on tapahtunu... Ainaski ensilumi :) Jo pelkästään pakkasten tultua oli jännittävää mennä rapisevassa ruohikossa!
Yhdelle pihalle oli ensilumesta saatu tehtyä melko iso lumiukkokin. Se oli muuten aina jännä Mörkön mielestä! Harmi kun en kehannu mennä sinne tuntemattomien tontille näyttämään lähempää tuota lumiukkoa.. :) Ihmeteltiin hetken aikaa siinä tiellä sitten sitä. Mörkö sai varsinaisia sekopääkohtauksia, ja itse sitten käyttäydyin hiukan väärin, koska en vaan pystyny pitämään pokkaa!! :S Nauroin vaan ku toinen sekoili hihnassa sinne tänne ympäriinsä. Noh oottelin minä sitten siihen asti että poika rauhottui ja sitten vasta jatkettiin matkaa :)

Ja ihmeellisisiä kummituksia ja asioita on tullu enemmänki vastaan, mm. tien varrella oleva rulla jotain rakennustavaraa, jotain vaahtomuovieristysnauhaa... :D No se siis heilu tuulen mukana ja sai taas sekopäisyyttä aikaan.. kun ei ollut kenenkään tontilla, niin kehtasin sitten mennä viereen ja houkuttelin Mörkön sitä nuuhkimaan. Koskettelin siis itse sitä kammotusta ja kun Mörkö uskalsi tulla nuuhkimaan, sai namin. Toistin vielä pari kertaa, toisilla kerroilla itse hiukan lisää heiluttelinkin vielä tuota kummallisuutta. Hienosti rohkaistui! :)
Eräs kummitus taas oli erään remonttipaikan ympärillä oleva tuulessa heiluva muovinauha, sellanen mikäs lieneekään jolla ympäröidään joitain rakennuspaikkoja tai RIKOS paikkoja ;D Noh, sellasta muovinauhaa siis lepatti siinä tuulessa, ja Mörkö sai siitä sitten taas sätkyjä.. Joten, sitähän piti tietysti mennä taas tutkimaan :) Minä menin taasen ensin, otin kädellä kiinni nauhasta ja kutsuin Mörkön siihen viereen. Kun uskalsi nuuhkia, sai namin. Sitten toistin saman vielä pari kertaa, itse vielä oikein heiluttelin ja räpsyttelin nauhaa enemmän. Taisi hoksata että ei se mikään pelottavuus olekkaan!
Kummituksia vaan löytyy jatkuvasti! :)
Mörkö on myös alkanut aikuistumaan, nimittäin, nykyään aika lailla joka kerta jo nostaa koipea pisulla, ja selvästikin merkkailee, eli siis lirauttelee sinne tänne.. O_o Ehkä siinä 6kk iässä alkoi enemmän tuo koiven nostelu.
Samoin alkoi sellainen pieni remmissä rähjäily, eli joka lenkillä joutuu kerran tai pari pysähtymään ja odottelemaan että poitsu rauhottuu. Ei kestä kauaa, eikä ole pahaa, ainakaa minun mielestä. Puree hihnaa ja säntäilee edes takas, sitten rauhottuu ku en ala millekään. :) Tunnustan että välillä poltan käämit ja ärähdän, mutta eipä siitä mitään hyötyä ole, haittaa enemmänkin, innostuu lisää vaan! :D Nyt on kärsivällisyys itelläki taas kasvanu lisää, ja maltan olla ja ootella. :)
Lisäksi hihnalenkit on nykyään sellasta nenä maassa etenemistä, eli nuuhkii koko ajan maata ja sitä myöten myös helposti alkaa vetämään. Sitten pysähdytään vähän väliä, vaihdetaan suuntaa, joskus auttaa kun nykäisee vähän hihnasta.. Monesti tuossa tilanteessa se rähjääminenkin tulee, kun ilmeisesti en saisi keskeyttää pysähtymällä sitä hyvän hajun seuraamista ;)
Hampaista sen verran, että kun ne alakulmurit näytti olevan kasvamassa liikaa sisäänpäin, ja eläinlääkäri neuvoi vääntämään niitä ulospäin, niin tein sitä parin viikon ajan, ja siinä se asia jo näytti korjaantuvan. En tiiä oliko vääntämisellä mitään vaikutusta, tai olisiko ilmankin korjaantunut leuan kasvaessa.. Mutta jos siitä olikin hyötyä, niin säästypähän hammaslääkärireissut ainaki siltä osin :) Muutenkin poitsulla on jo melko isot hampaat!

Kaikenlaisia pieniä juttuja sattunu ja tapahtunu taas kuukauden aikana! :) Kuukauden päästä sitten taas lisää ;)
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti