sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tapaninpäivän riehut


26.12 keskiviikkona käytiin Pedon kanssa tapaamassa taas reeniporukan kanssa. Tälläkin kertaa lähinnä metsässä lenkkeilyn ja leikkimisen merkeissä. Reenailu tapahtui sitten leikkien tiimellyksissä. Meillä tuli hyviä luoksetuloharjoituksia :) Lisäksi ihan pari pientä temppuiluhetkeä pidettiin. Nopeasti unohtuu pennun mielestä jo hyvällä alulla olleet jutut, kun ei säännöllisesti tule touhuttua :D Palautui kyllä sitten ihan hyvin mieleenkin. :)

Kamera oli mukana, ja pienestä lumisateesta huolimatta tuli kuvattua koirien leikkejä.  Minä kun en osaa niitä karsia, kun jossain suttukuvassakin voi olla niin hauska meininki taikka ilme, että niitä on luvassa taas pitkä liuta :D Menossa mukana oli Vanni, Siinu ja Peto.

Vanni ja Siinu


Vanni

Siinu
Peto ja tytöt mennä viilettää :D


Peto nauttii lumesta :D

Peto ja Siinu










Siinu :P







Vanni






Siinu lähti hiukan aiemmin kotiin. Peto sai vielä jäädä nauttimaan Vannin seurasta. Päätimme käydä pienen metsäkierroksen koirien kanssa loppuun. Ehdittiin ihan pieni pätkä kävellä, kun hoksattiin että vastaan tulee koira. Kutsuttiin omamme luokse, ja ohi käveltiin koirat hihnoissa. Petoa kiinnosti labbisnarttu, mutta meni aika kuuliaisesti ohitse. Pysähdyttiin vaihtamaan muutama sana, ja päätettiin että annetaanpa koirien hetki leikkiä :) Oikein mukavaa vaihtelua taas Pedolla, nähdä toisennäköistä ja -kokoista koiraa :) Peto jaksoi sinnikkäästi haukkua tuolle vieraalle kaverille x) Taisi yllyttää Vanninkin mukaan, ja sitten meidän paimenet yhdessä räkyttivät tuolle noutajalle x)



"Uskot sitte minua ku oon poika!"
Noutaja sanoi pöh :D









"Uskot nyt!"
"Älä viitti, senki penikka!" ^_^
 Leikkihetken jälkeen jatkoimme matkaa, ja päätimme kokeilla, saisimmeko Pedon ja Vannin seuraamaan meitä ilman remmiä. Ei mitään ongelmaa :) Molemmat seurasivat meitä, eivätkä yrittäneetkään lähteä ihanan ison labradorin perään. Olin Pedosta aika ylpeä :)

Pysähdyttiin seuraavan aukion kohdalla vielä ottamaan viimeiset kuvat koirista. Tällä kertaa ihan poseerauskuvat. Ensin molemmista koirista seisontakuvat ja sitten yritimme saada koirat jotenkin pysymään vierekkäin hetken aikaa. Sen jälkeen painikuvia :D

Vanni poseeraa hienosti :)
Peto poseeraa :) Kuva: Emma Penttinen





Joululoma on jo suurimmaksi osaksi vietettynä. Rentoilun lisäksi Pedon kanssa meillä oli tavoitteena opetella joitain käskyjä/temppuja. Emme ole tehneet mitään! :D Olemme me sentään metsäilemässä käyneet, ja Peto on pariin kertaan käynyt harjoittelemassa vetämistä taas, ja kaveritreffejäkin on parit saatu järjestettyä. Jospa loma ois vietetty ihan hyvin :) Vielä muutama päivä jäljellä!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti