tiistai 28. toukokuuta 2013

Helatorstain vetolenkki


Helatorstai aloitettiin viemällä koirille 05.00 aikoihin liemet. Reenikaverin kanssa tuommoset näyttää sujuvan ihan virkein fiiliksin :D No menimme me vielä pariksi tunniksi sitten torkkumaan. 07.00 noustiin ylös ja alettiin pakkailla reenikamppeita autoon.

Koirat saivat verrytellä pihalla tovin. Kira ja Mörkö tuli tosi hienosti juttuun heti samantien :) Kira oli niin vauhdikas ja nopea, että Mörköllä oli tekeminen pysyä mukana. Ei ehtinyt paljoa alkaa neitoa vokottelemaan :D

Sittenpä me lähdimme matkaan. Reenivälineistönä oli vain yksi pyörä (ehkä joskus vielä saan sen kickbiken!), ja kun sääkin oli jo mitä oli, eli siis melko lämmintä, päädyttiin pitämään reenit pieninä spurtteina. Sepä oli ihan hyvä päätös, Kiralla kiinnosti ilmeisesti kaikki muu kuin vetäminen uuden tuntemattoman tuttavuuden kanssa, juoksujakin Kikuli oli jo pidemmän aikaa koittanut aloitella. Musherina meni Emmi. Startti sujui mahdottoman hyvin. Mörköllä oli kiire päästä liikkeelle, ja sitä joutui vähän muistuttamaan, että odotellaan se käsky ensin. ;) Parinkymmenen ensimmäisen metrin jälkeen Mörkö vähän kiusasi Kiraa, puski neitosen vasempaan laitaan, mutta sen jälkeen taisi sujua ilman ongelmia, eikä tuossakaan saatu mitään rähinöitä aikaan. :) Minä ajoin auton pari km eteenpäin ja jäin odottelemaan valjakkoa.

Starttitunnelmissa :D

Viimeset metrit!
Vauhtia oli muistaakseni ihan kiitettävästi, jossain +15km/h tienoilla. Mörköllä oli ollut intoa mukavasti. :) Olin hirmu ylpeä poitsusta, kun se meni Kiran kanssa niin mahtavasti, vaikka tapasivat vasta ensimmäisen kerran. :)

Lenkin päätteeksi menimme kotiin, koirat saivat lientä ja pennut saivat juosta pihalla. Sitten ihmiset pääsivät aamupalalle ja suunnittelemaan aamupäivällä alkavia mätsäreitä.... :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti