Peto

Karhukallion Ice Man
Synt. 9.6.2012

Kotimatkalla 28.7.2012
 Peto

Peto on toinen koiramme. Peto on lapinporokoira. Haimme tämän ihanan vauvan 7 viikon ikäisenä. Hänen kanssaan olisi tarkoitus harrastella ainakin tokoa ja kokeilla agia, siitä ei vielä tiedä, mistä innostutaan ja kuinka paljon, aika näyttää! Lisäksi Pedon tehtävänä olisi olla Mörkölle hyvä kaveri, senkin näkee ajan kanssa. Tämäkin poika pääsee myös vetolenkeille, kunhan hiukan kasvaa. Ja mikä tärkein tehtävä, olla täällä meidän lellittävänä, kuten Mörkökin. :)

Parin päivän tutustumisella olen huomannut eroja ensimmäiseen koiraamme. Peto on todella nopea ja ketteräliikkeinen. Kääntyy lelua jahdatessaan salamana ympäri. Lisäksi yleensä juoksee pomppien eteenpäin :D Kaikki "sisäpissat" on tehty sanomalehdille, mutta useimmiten ne tehdään ulos, yhtäkään vahinkoa ei ole sattunut sanomalehtien ohitse. :) Hyvin äänekäs, haukkuu ja MURISEE :D 

12/2012
Saapa nähdä, millaisen hirviön saamme tästä toisesta koirastamme kasvatettua!

04/2013
Vetolenkeillä Peto on päässyt kevään 2013 aikana päässyt juoksemaan epäsäännöllisen säännöllisesti. Matkat vaihdellen 2-10km. Ei vedä koko matkaa, mutta juoksee muutoin reippaasti mukana. Ei vielä tajua hommaa kuitenkaan. :D Toko ja agi tavoitteet on vielä jääneet. Mutta ehtiihän sitä vielä vaikka mitä!

10 viikkoa vs 1v. Peto :)
Peto on kastroitu 29.5.2013.

04/2013

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti