maanantai 26. marraskuuta 2012

Rottweiler Dana


Törmättiin pari viikkoa sitten lenkillä törmäsimme mukavaan koirakkoon. Hetken jutustelimme ja sitten vaihdoimme numerot ja sovimme koiratreffit. Treffattiin viikko sitten koirapuistossa. :)

Dana on n. 3 vuotias rottweiler narttu. Halusin tavata koirapuistossa, jossa on tilaa ihan ok, mutta kuitenkin rajatusti ja omassa päässäni kuvittelin, että tilanteisiin on sillä lailla helpompi ehkä puuttua. Kyllähän siellä ehtii sattua ja tapahtua, vaikka aidat ympärillä onkin. Dana oli tullut koirapuistoon meitä ennen, ja siellä oli käymässä myös seropi narttu. Dana ei tule kuulema toimeen narttujen kanssa, ja koirilla olikin ehtinyt jo tunteet kuumua niin että tuolle toiselle nartulle oli jo pieni haaveri sattunut. Mietin että hmmm.... onkohan nyt hyvä hetki tavata ensimmäisen kerran... x)

Mörkö oli tosi innostunut, häntä heilui kovasti. Oli hyvin kiinnostunut Danasta, ja olisi ollut heti valmis leikkimään. :) Dana oli kuitenkin hiukan eri mieltä. Eihän sitä nyt ihan heti kuitenkaan voi alkaa painimaan! Sanoikin melko äkäisesti haukahtaen mielipiteensä innokkaalle nuorelle miehelle :D Mörkö osasi ekojen minuuttien jälkeen jo jättää hajurakoakin, molemmat silti kummasti vaan seurasivat toistensa touhuja, vaikka ei sitten leikkiminen vielä sujunutkaan. :) Danasta alkoi jossain vaiheessa möreän äkäisen haukun lisäksi kuulumaan ihmeellistä kimeää kiljuntaakin :D Mukavan oloinen koira, kävi meidänkin luona välillä rapsuteltavana. :)

Muka jännä lätäkkö....
"Kumpi sää ootkaan.."
"Hei, mun silmät on täällä!!" XD
Mörkön riekkuyrityksiä.. :)
"Minä oon sitten se mies tässä puistossa!"

Mörkö +1,5v. :)
Peto pääsi puistoilemaan Danan poistuttua.
Peto on vankistunut lisää, huomaako sitä..?
Danan omistajilla olikin tullut yhtäkkistä menoa, ja ehdittiin olla ehkä 10-15 minuuttia koirapuistossa. Mutta se oli ihan ok ensitapaaminen ja toivon mukaan nähdään lähitulevaisuudessa uudelleen. :)

-M

3 kommenttia:

 1. Mun on pakko kysyä, että minkä paikkakunnan koirapuisto?

  VastaaPoista
 2. Aa. Mä ajattelin, kun tunnen ite myös Dana-rotikan, että olisko ollu sama, mutta ei näköjään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittää varmaan samannimisiä ja -rotusia jos minkä verran.. :)

   Poista