perjantai 9. marraskuuta 2012

Konttiprojekti


Välillä yhdessä matkustellessa Mörkö saattaa ärähtää Pedolle yhtäkkiä. Voipi olla että Peto ärsyttääkin, mutta yleensä on ollut aina aivan hiljaista, ja sitten kuuluu ihan mahdoton haukahdus/ärähdys/älähdys. Voi olla että Peto vahingossa vähän hipaisee Mörkön häntäkarvoja tm. kun Mörkö nukkuu.

Jokatapauksessa minä haluan, ettei koirien tarvitse siellä takakontissa alkaa stressaamaan toisiaan, että voi hyvää päivää anteeksi jos vähän hipaisen sinuun nyt.. Päätin että väliseinä sinne on saatava, niin ei tarvitse itselläkään miettiä onko niillä hyvä vai huono olla. Samalla oon toivonut porttia, ettei tarvitse myöskään aina jännittää pysyykö Mörkö kontissa vai ei. Kerran se on ehtinyt sieltä ilman lupaa syöksyä, vaan sain siitä silloin heti kiinni. Aina se on kärkkymässä luukulla kun sen avaa. Sen verran luotan, että pysyy kontissa kun ei näy muita koiria, mutta jos ohi sattuis menemään koira, en luota.

Raha ei kasva puissa meilläkään, ja minusta nuo koirahäkit auton takatiloihin on jotain aivan kaamean hintaisia. O_O Joten piirsin paperille mitä haluan ja miten sen voisi toteuttaa. Mies rakensi. :)


Mörkö on aina aika hyvin kunnioittanut aitoja, Petokin vaikuttaa oppineen aika hyvin, että aitoja vasten ei pompita eikä muutakaan tehdä. Siksipä rakentamiseen kävi aika heppoiset materiaalit. Toivon mukaan tilanne pysyiskin sellaisena, että tuo hieno hökötys kestäisi nyt meidän käytön :D Alku on ollut lupaava, pariin kertaan testattu jo. :D

Inka suoritti ensimmäisen laadun tarkastuksen.

Tuostahan se Petokin mahtuu, vieläkin :D

Kissan menemään kohtaan tehtiin vielä pienet lisät, juurikin Pedon vuoksi. Se on nyt ainakin kolmesti livahtanut takakontista :D Yleensä siis silloin, kun ihmiset emme ole autossa, vaan vaikkapa siinä ulkopuolella keskustelemassa. x)

Ja etuovesta ulos.. kissa :D
Häkkiä piti päästä heti samana päivänä kokeilemaan. :)

Mörkö ei tykkää!! :D
Mörköä piti pariin kertaan komentaa ja se pitää nyt hihnan kanssa vielä ohjata hyppäämään. Se on osannut olla tosi surkeana, kaksinkerroin se katsoo taakseen, pylly porttia vasten, aivan sen näköisenä, että en minä mahdu kääntymään ;( Sitten kun rapistelen vähän taskua, niin TSADAM se tuosta noin vain pyörähtää ympäri :D Ihan yhtä kivaahan tuolla ei ole makoilla, Mörkön tyyli kun on ollut sellainen kyljellään jalat oikosellaan. Ei voi mittään, jos ei osaa olla kunnolla niin tällä lailla siinä käy. :)

Petohan hyppäsi edelleenkin aivan riemuissaan konttiin. Hyppäsi Mörkön nenän edestäkin pariin kertaan, varmaan kuuli käskysanan ja ajatteli että mennään mennään!

Eilen Peto ensimmäisen kerran ei mennyt konttiin :D Mutta luulen että johtui siitä, että sillä jäi joku herkullinen haju (tai herkku!?) kesken, eikä ois huvittanut vielä lähteä. Yritin "pakottaa" Pedon konttiin samalla lailla kuin Mörkönkin joskus joutuu. Pannasta kiinni, pari askelta vauhtia ja siitä hypätään konttiin. Juuei toimi meidän pienen poron kohdalla x) Se vain tömähti takapuskuriin :D En minä sitä siihen paiskannut sentään, kun vaan yritin viedä eteen ja sitten ylöspäin pannasta. Vaan ei se tajunnut. Lopuksi minä nostin sen konttiin, eikä siitä sitten herunu namia palkaksi. :D

Mutta muuten on häkki vaikuttanu meille sopivalta, keston näkee sitten ajan kanssa. Ja ainoastaan saranat siihen piti käydä hakemassa, muuten se on tehty jämätavarasta, joten oiskohan tarvikkeet kustantanu ehkä parikymppiä. Jos sitäkään. Kaippa se on hintansa väärti vähintäänki ;)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti