keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Koiratreffailua


Meillä oli viime viikolla myös toiset koiratreffit. Kävimme vierailemassa metsälenkin merkeissä Vannin ja Sallin luona. Salli on Vannin "isosisko". :) Tästä on ollut puhetta jo aiemminkin, mutta nyt vihdoinkin löytyi kaikille sopiva ajankohtakin. :) Minä nimittäin oon koittanut saada Mörkölle koirakavereita myös, se on vaan kuitenki niin mukavaa vaihtelua aktiviteetteihin.

Vannin omistaja uskalsi kokeilla kuinka koirat tulee toimeen, vaikka minä taas sanoin, että en ole varma mitä mieltä Mörkö on, kun se on niin kaamea pullistelija ja jopa rähisijäkin välillä ollut lenkeillä. :O Siksipä olikin niin hassu fiilis ja ihanaa nähdä, kuinka hienosti Mörkö osasi olla aikuisen Sallin kanssa, mutta myös nuoren Vannin kanssa. Vanni on Pedon ikäinen, melkein puoli vuotias siis. Pieni ja innokas hössöttäjä, juoksi suoraan Mörkön luokse nuuhkimaan, pomppimaan ja nuolemaan kuonoa :D Mörkö vähän patsasteli, mutta ei ärähtänyt kertaakaan ja nopeasti siitä rentoutui. :)

Kun Mörkö oli saanut ensin yksitellen tutustua uusiin kamuihin, otettiin kaikki neljä koiraa mukaan ja lähdettiin seikkailemaan. Mörkö oli niin innoissaan! :D Ei se oikein tienny miten päin se olis ollut, kun oli NIIN IHANAA! :D

Päivä oli sateinen, mutta sen verran tuli sopivasti taukoa meidän ulkoilun ajaksi, että uskalsin kameran ottaa mukaan. Valoa ei mitenkään kovasti ollut kuitenkaan, mutta jonkulaisia kuvia kuitenkin :)


"Tänne on joku kakkinut!"
"Tänne on joku pissinyt!"
Mörköä lapsettaa <3
Mörkön parhaimmat hurmaustekniikat.. Salli ei lämmennyt. :D
Vannia sentään sai ajattaa! :)


Salli ja Mörkö
Peto ja Vanni :D
Siellä taas yritetään hurmata :D

Mörkö yritti sitkeästi kutsua Sallia leikkimään ;)

Hoksasin tuosta kuvasta, että Pedolla on jo melko hyvä turkki, kun ei nuiden liivien pitäisi olla edes tiukalla, ja silti ne uppoaa tuonne turkkiin aika hyvin :D

Sallia epäilyttää!! :D
 Toivottavasti ehdittäisiin vielä tämän vuoden puolella treffaamaan uudelleen! :)

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti