tiistai 13. marraskuuta 2012

Pedon hampaat


12.11 maanantaina, eli eilen, käytiin Pedon kanssa hammaslääkärissä. Minua on vaivannu sen hampaat ja varmasti ihan liikaaki, mutta mun mielestä on silti parempi käydä vaikka turhaan lääkärissä, niin ei ainaskaan tarvi miettiä itsekseen asioita.

Ensinnäki mietin että onko Pedon yläetuhampaat ihan normaalit, kun siellä näkyy yks pienempi hammas pikkusen muita taaempana. Ja siis tosi noloa nyt, mutta minä en oo koskaan laskenu koirien hampaita, enkä oo ajatellu montako etuhammasta niillä vaikkapa on.. Ja jos oisin laskenu Pedon etuhampaat, oisin sitten itsekin hoksannut että niitähän on yksi liikaa x) Eihän Peto ole kuin vasta minun toinen koira, ei sitä nyt vielä voi koiran anatomiaa ja purukalustoa ja muuta semmosta tietää!! Varsinki ku minä elän koirien kanssa vähän niinku silleen että tilanteet opettaa. O_O

No, siellä edessä on siis ylhäällä yksi ylimääräinen hammas. Se vois kokonsa puolesta olla maitohammas. On vaan niin rautahampaan näkönen ja jämy, että ell ei osannu katsomalla ja kokeilemalla sanoa varmaksi kumpi on. Voi olla ylimääränen rautahammaskin. Jokatapauksessa sen se lääkäri osasi sanoa, että ne kaikki ei sovinnolla mahdu kasvamaan.

Toinen mistä halusin tietää mielipiteen, oli kulmurit, ja tarkemmin alakulmahampaat. Tällä hetkellähän näyttää että ne kasvais suoraan ylös kohti ikeniä. Tiiän tietenki että kuono kasvaa ja leuat ja hampaat mutta ei sille voi mittää että mietityttää :D Voihan se vaivata omaa mieltä enempi siksi, että Mörkön kanssaki oli vähäsen hammashuolia. Mutta lääkärin mukaan kulmurit näyttää hyvältä ja niiden pitäis asettua ihan hyvin oikeille paikoilleen. :)

Lääkäri ehdotti kuitenkin etuhampaiden kuvaamista, jotta nähdään miten siellä menee juuret ja leikataanko vai ei. Itse nyt käsitin että kyllä sieltä joku hammas poistetaan. Huomenna, keskiviikkona, on kuvausaika. Siihen asti pitää malttaa jännittää x)

Tarkastuksen jälkeen odottelin että pääsen kassalle maksamaan. Siinä oli asiakas juuri, ja niillä kesti ja kesti. Kiva hammaslääkäri tuli siihen myös ihmettelemään, ja tovi kun siinä oltiin seisoskeltu ja kateltu ympärillemme, niin lääkäri yhtäkkiä ojensi tiskin takaa minulle laskun. Menin sen hakemaan ja aloin kaivamaan laukusta lompakkoa samalla kun katsoin että mitenhän kaamea summa tästä käynnistäkin tuli (kun se Mörkön tarkastus sillon kerran oli  reilu 100€ ja hommassa meni jotain vartti ja yksi teippitesti tehtiin.. x). Mikä iloinen ylläri, kun summana oli 0€ :D Tosin, ehtiipä ne laskuttaa sitten keskiviikkona oikein kunnolla! :O Mieluummin oisin sillon ottanu ton 0€ laskun.. :D

Mutta keskiviikkona sitten olemme viisaampia tän asian kanssa.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti