sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Nalle näyttelyissä


Nonniin, nyt meidän ihana shoupullamme vihdoin ja viimein avasi näyttelyuransa! KYLLÄ. Oikein oli reipas ja rauhallinen prinsessa! Saa olla kyllä ihan ylpeä, osasi niin hienosti tuommosessa isommassakin tapahtumassa olla, vaikka ei ole semmosista hommista kokemusta. 8) Tokihan jokaisen prinsessan täytyy välillä vähän ääntään käyttää, vaan pari pientä hetkeä kitisi ja muutaman kerran haukahteli, muuten osasi olla hienosti hiljaa. Oikein somasti käyttäytyi, kyllä prinsessa on oikein soma. :>

Kasvattajalle vielä kiitos kun esitteli Nallen, minua niin kammoksuttaa nuo tuommoset tilanteet, ihmisten ilmoilla pittää olla ja toivottavaa olis itekki osata käyttäytyä kuin tavan ihmiset XD haha.. Noniin.

Minä sain keskittyä kuvaamiseen, vaan en minä sitten kuitenkaan kovinkaan montaa kuvaa ottanu..! Muutama kuva kuitenkin Nallesta, Väpästä ja Hilpasta sentään tuli napattua. Laitetaanpa hienosti arvostelujen kera miten sisarukset pärjäsivät. 8)

Väpä esiinty tosi hienosti kaikinpuolin, kyllä se on reipas poika!

Arvostelu:

PEK2: "Pienikokoinen, mittasuhteiltaan oikea. Oikeailmeinen pää, hyvä raajaluusto. Oikea karvanlaatu, kulmaukset ok. Liikkuu erittäin keveästi hyvällä askelpituudella. Esitetään hyvin. Urosleima saa kehittyä."




Nallen arvostelu oli seuraavanlainen:

" Hieman korkearaajaisen vaikutelman antava, kevyt. Linjoiltaan oikea pää. Hyvä ylälinja. Kylkiluut saisivat kaartua enemmän. Kokonaisuuteen sopiva raajaluusto. Kulmaukset ok. Liikkuu ja esitetään erinomaisen kauniisti."




Hilpasta lisään arvostelun myöhemmin, jos suinki muistan :D Mutta tässä riistaprinsessastakin kuvia!




Myöhemmin sitten kenties muutama random kuva vielä tuntemattomista näyttelytähdistä ja -turisteista, jos joskus jaksan ja saan katsottua kuvia läpi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti