torstai 6. marraskuuta 2014

Parempia ilmoja ootellessa



Välillä jotain rakkaaseen päiväkirjaanki raapustella.. On niin kiire edelleenki olla tekemättä mittään!

Täällä ollaan nyt saatu jo kolmesti talvi! Tai niinku kolmesti on saatu lumet ja nyt on siis menossa The kolmas kerta, joka ei kuitenkaan ole vielä THE TALVI.. Mutta tää on siitä merkittävämpi ku kaks aiempaa, että tää kestää melkein viikon.. Nyt mahdollisesti käy jopa niin, että tästä saahaan ihan vähän nauttia koko porukallaki viikonloppuna. Se on luvannu plussaa vasta sunnuntaina! Eikä lumet ole vielä kerenny kaikki huveta, että siinäki voi elää toivossa, että olis esim. ainaki lauantaina vielä luntaki maassa. 8)

Tämän talven kunniaksi yks kuvaki pitkästä aikaa!

5.11.2014
Aamupäivällä nappasin ovenraosta poijjista foton. Rinsessasta ei näy kuin korvaa vähän, se on tuolla suljetun portin takana. Sillä penteleellä on taas juoksut. Eilen tais alkaa silläki The päivät, ainakin läheneen. On tämä Haaremipäällikkö ollu vähän vauhkompana jo ja koko päivän kuului taas somaa vaimeaa haikeaa ulinaakin. Mutta toivottavasti tulis ja menis Ne päivät niin olis sitten nämäki taas kärsitty ja sais pitää koko possulaumaa yhessä. <3

Se pittää vielä kertoa, että nämä arktiset porsaat tykkäävät ihan hirveästi kyllä lumesta ja talvesta ja virtaa huomaa tulevan lisää sään viileystason mukaan. Mutta voi että! Jokanen oli varsinainen hipsuttelija eilen tuolla takapihalla XD Vuorotellen oli joku koipi ylhäällä jos hetkeksikkään lopetti juoksentelun. Nalleparka oli tietenki kaikista surkein, onhan hän vain pienenpieni viaton tyttö, ei hän voi tareta näin napapiirimäisissä olosuhteissa. Pieni tyttö jähmettyi paikoilleen, nosteli koipiaan ja vaikeroi korvat lintassa anova katse silmissään. Nostin tytön syliin tassut kohti taivasta ja otin hirveästi osaa rinsessan kärsimyksiin hetken ajan. Laskin sitten Nallen takaisin alas, niin hän jäi vielä toiveikkaana siihen roikkumaan vain takatassut maassa. Nyt vaan nopiasti sitä talviturkkia kasvattamaan!! :D Ja varvasvälikarvoja kans!

Koirien kanssa ollaan viime kuukaudet harrasteltu lähinnä takapihalla olemisen lisäksi kevyitä kävelylenkkejä ja hihnakäytöstä. Reipas isäntä on käyny poikien kanssa vähän pyöräilemässä ja vetolenkilläkin. Minä oon lusmunnu, mutta onneksi possut on pysyny ihan järjissään näilläki. :)

Semmosta tänne tällä kertaa!

2 kommenttia: