torstai 6. maaliskuuta 2014

Isokankaan laavuyö 5.-6.3.2014


Vaihteeksi yöpymistä tuas. Nyt lähti tutun retkikaverin lisäksi mukaan pitkästä aikaa oma ukkokultaki. Se jaksaa aina toitottaa, että ei se pelkkä tulilla kökkiminen oo kivaa, vaan se eteneminen on se juttu.. Jaadajaadajaada... Tauot ne on mitkä on tärkiöitä!!! 8) Noohh, jokanen tavallaan. :>

Kylmälaukussa lähti taas vesi mukaan, kun yöpakkasia lupaili..

Ei oo kivvaa ilman liikuntaa tuo mettäily, mutta sinne se jäi laavulle kököttään ku minä otin kicksparkin ja kaikki vetokampsut mukaan. Suunnittelin että me käydään piskien kanssa kuitenki vähän muka liikkumassa. Oli aika jännäätä mennä pimeällä, vierasta mettätietä, otsalampun valossa vain.. HUI! En uskaltanu mennä kauas kö meinas vähä jännittää! XD Minen pelkää pimiää, oonhan jo aikuinen nainen!

Loppuilta kului sitten syödessä.... :>


Läskisipulit muusilla :P´
 Jälkkäriksi tehtiin vielä lättyjä, me otettiin vanha teflonpannu mukaan ja sillä oliki hyvä paistella nuotiolla lättysiä. On vaan sen verran iso ja painava, että ei sitä kehtaa rinkkaretkillä mukana kuljetella.. :)


Tarpeeksi yötamineita ;D
 Aamulla retkikamu lähti aikaisin töihin, teki meille vielä tulet siinä lähtöä tehdessään. Meidän koirat yöpyi autossa, joten kävin ne sieltä hakemassa siinä samalla. Tuli sitten virkkuunnuttua niin, että hetken päästä luovutin yrittämästä nukahtaa, ja aloin aamupalahommiin.

Meilläki on nyt stetoskooppimakkaratikut!! ^_^


Hihiiihhihiiii :>
Siellä se ukko nukkua tursottaa -_-
Rinsessat makoilevat laavussa :>

Ukko kun ei tuntunu heräävän, niin minä sitten vielä valjastelin koirat ja lähin pienelle aamulenkille. Nyt valosaan aikaan uskalsin pyörähtää vähän pidemmänkin kierroksen. Mukavaa oli! Kunhan mettätiet sulaa, voi koirien kanssa tulla tänne pyöräilemäänkin. :)



2 kommenttia:

  1. Jotenkin kummasti on koirien tultua tuo pimeänpelko hieman helpottunut itellä. :) Vain siis hieman helpottunut. Oi voi, milloinkahan sitä saisi aikaiseksi itse kokeilla jotain tuollaista. Kun ei olla edes päiväseltään vaellusreissulle vieläkään lähdetty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleehan nuo koirat välillä pidettyä sisällä yönki yli, kun ukko on poissa kotoa.. Vielä enemmän varmaan auttais, jos suostuisin ottamaan ne makuuhuoneeseen ja SÄNKYYN ;)

      Nämä retkireissut on niin ihania, oikeasti kannustan kyllä kokeilemaan! Kesällä pärjää vähän vähemmilläkin varusteilla, ja jos ei itse omista niin kysyä lainaan makuupussia ja rinkkaa ensi alkuun.. no trangia on myös hyvä olla, mutta muuten taitaa pärjätä sitten ihan niillä kampsuilla mitä kotoaan löytyy, ei meilläkään ekoille reissuille ollu paljoa mitään "oikeita" retkivarusteita. :) Sitten ku hoksattiin että tykätään, niin hups meni muutamassa kuukaudessa vähän liikaakin rahaa varusteisiin.. :D

      Jos on suuri kynnys lähteä ihan itsekseen, niin tervetuloa meidän seuraan tutustumaan retkeilyn saloihin (vaikken ainakaan itse vielä paljoa tiedä mistään)! :) Jos tarinoiden perusteella tuntuu, että voisit viihtyä meidänlaisessa seurassa ;D

      Poista