lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hirvinevan kodalla 28.2.-1.3.2014


Kuulin kaverilta että Hirvinevalla olisi kota, niin päätin lähteä sitä testaamaan. Miestä ei oikein nappase tämmöset yöpymiset vaan, vaikkakin sanoin että jos tiet on ok kunnossa niin koiria vois käyttää pyörä- /vetolenkillä.. No tiet oli aika jäisessä kunnossa niin enpä itekkään sitten varsinaisesti liikuntaa harrastanu tällä reissulla.. Mutta lähti ne koirat silti turvaksi mukkaan!

Saatiin lumiukkosopat joululahjaksi retkikaverilta, ja niitä oon säilöny sillä jos joskus miehen kanssa ne yhdessä päästäis retkellä juomaan. Mutta alkaa jo vaahtiksetki olla ihan koppurat, niin otin mukaan sitten ittelleni yhen. Ja minttuaki.. 8-)


Peti valmiiksi oottamaan 8)
 Mukana oli kummatki makuupussit, pari ohutta solumuovia ja se uusi ilmapatja. En minä tiiä, ei ainakaa mittään herneitä tuntunu siinä kodan penkillä nukkuessa.. Tyynytki oli tietysti mukana.


Kodalla ei ole ollenkaan puita (ainakaan tällä hetkeä..), joten omilla puilla mentiin. Mikäpä siinä, autonhan sai siis ihan kodan oven edustalle parkkiin. Vesi myös mukana.

Karkkikeppi toimi lusikkana, ku unohtu :O
Iltapalaa.. :>
Oisinko joskus 01-02 tienoolla alkanu sitten unille.. Saavuin kodallekkin vasta tosi myöhään, kun ajatuksena oli hetikohta laittaa unille. Kodassa oli tulisteltu ennen mun paikalle tuloani, hiillokset oli jäljellä ja kota oli paksussa savussa, puolivälistä ylös.. x) Mikä lienee ilmanpaine ollut meneillään, kun savu ei kertakaikkiaan noussut piipusta ylös.. Pidinkin sitten ovea auki jotta ilma jotenkin edes vaihtuisi, enkä pitänyt tulia yön yli. Oven suljin sitten joskus aamuyöllä hereillä käydessä.

Koirat nukkui kodassa oikein nätisti, heillä oli retkieväinä rustoluita.8)

AamuNalle :D
AamuMörkö 8)
AamuPeto tietää että nyt emäntä on hereillä!!!
 Sytyttelin nuotion, pakkailin kamppeet jonka jälkeen sitten ulkoiltiin koirien kanssa pikkuinen hetki kun odottelin hiillosta aamupalamakkaraa varten :P Termarissa oli vielä kuumaa vettä teekupilliseenkin.






Koska Mörkö -_-

Koiroille aamupalaksi kuivalihalla maustettua vettä..



Ahihhhihiiiiii mmmhhhhhhhhhh XD
 No sai koiratki sitte aamupalaksi vielä hiillosmakkaraa, kun pakotin parat poseeraamaan! :)








O_O
Tämmöne kota, jonku energiahomman rakentama. :)

Heihei savukota, katotaa nähhäänkö joskus uudelleen :D

Ps. Retkipäiväkirja unehtu taas kotio, mutta kirjotin siihe sitte kotona jottai turhuutta.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti