lauantai 4. huhtikuuta 2015

25.-26.4.2014 Isokangas



Ja taas kerran, lähettiin kiertään Isokankaan polku. Minkäs teet, kun se on niin sopivan etäisyyden päässä, ja saa rinkka selässä talsia metässä ja tulistella sekä yöpyä laavussa, hyvässä seurassa. :) Menossa mukana tällä kertaa kolme naishenkilöä ja viisi koiraa, itte otin tällä kertaa mukaan vain Mörkön. 8)

Sinne Eemeli katosi ko pieru saharaan taas :´D

Aamuaurinko ja piskit nätisti, Mörkö ei oo kaivanu kuoppaa.. :>
 Mukana oli tuttu retkikaveri ja toinen kamu oli ekaa kertaa meijän seurassa retkifiilistelemässä. Hänellä on useampiki tuommone malamuuttiyksilö, mukana nyt ihan kuljetustilan vähyyden takia yksi kipale. Hän kuljetti mukanaan ihan kunnon parkkiketjun, johon sitten Mörkönki laitoin kiinni.Vähän tuo siinä muistaakseni mölisi välillä mutta oppii olemaan.





Herkkujahan meillä oli perinteisesti mukana vähintäänki liikaa. Lätyt jäi kokonaan tekemättä, koska oltiin jo niin ähkyssä kaikesta makkarasta, pekonista, suklaamuffineista, vaahtokarkeista, kaakaosta ja muusta terveysruuasta <3

Mörkö vois vielä jatkaa matkaa 8)
Mukava miniretki tämäki ja seurahan oli tässä kyllä se paras anti. Itelleni meni (ja menee) myös kunnon kohotusreissusta surkean ja laiskan talven jäljiltä. Reissupäivitykset tapahtuu niin pitkän ajan päästä, että tästäkin on kohta vuosi aikaa, huh! :O Ja tähän on lisäksi hyvä jatkaa, että tänä vuonna ei ollakkaan käyty vielä yhtään missään rinkka selässä. Mutta jos tälle vuodelle kuitenki jonku reissun onnistuis tekemään. Jos ei ehi keväällä, niin sitten se jää suosiolla syksyyn, kun ei oo ennään hyttysiä... nooh, suunnitellaan.. 8)

Ainiin! Olikohan se tämä retki kun minä näin lähteessä sammakon! O_O Mitähän lie seki tarkotti.. Prinssiä ei näkyny mutta kuulemma on vesi puhdasta jos sammakot siellä ui XD Noh semmosta :D

 -M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti