maanantai 13. toukokuuta 2013

Aadan kuulumiset


Täällä on jo oikein hyvinvoiva kisumirrinen. Kauluri on ollut poissa jo melkein viikon. Kisu olikin ilmeisesti yltänyt kauluri päässäänkin kyllä nuolemaan haavaa jonkin verran. x) Kissat! Heti kaulurin poistettua Aada putsasi ruvet pois, ne oli siis jo melko irtoilevat valmiiksi. Hyvin parantuneet haavat kuitenkin, ei onneksi uudelleen mikään alkanut enää vuotamaan. :)

Häntäkin on jo aika normaalin paksuinen. Vielä se on ihan karvaton :( Mutta jospa siihen jonkulaiset karvat kasvaisi vielä!

Tiistai-iltana 7.5. Aada sai viimeisen kerran kipulääkettä. Tänään 13.5. maanantaiaamuna oli viimeinen antibioottipillerisatsi. :)

Kaulurin poistamisen jälkeen päästettiin kisu vihdoinkin myös pihalle. Ja eiköhän tuo heti käynyt useamman hiiren/myyrän hakemassa ja söi tyytyväisenä, parka kai hirveän nälissään ollut ;)

Tässä on kuva hännästä melkein viikon takaa. Kauluri on vielä päässä ja ruvet paikallaan :D Häntä on nyt jo paaaljon paremman näköinen :) Katsotaan jos jaksaisin ottaa uuden kuvan miten on haavat parantuneet. :)

7.5.
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti