keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Mätsärit 9.5.


Helatorstain mätsäreistä iso läjä kuvia. Emmi toimi handlerina. Minä sain ottaa valokuvia ja rentoutua :D Mörkö käyttäytyi mielettömän hienosti! Poitsu osasi olla todella hienosti, ihan alussa kun meinasi vähänkään alkaa möristä, napakasti komensin ja sehän uskoi XD Siis pelkkää kieltoa :D Tämä on hupaisaa vain siksi, että viime syksyn mätsäreissä minulla oli mukana suihkepullo, ja sillä alotettiin käytöskoulu ja jonkin ajan päästä päästiin palkkaamiseen. Sitten se olikin lähinnä semmoista, että jos koiria käveli ohi tai oli lähellä tms. Mörkö lähinnä alkoi tarjoamaan katsekontaktia jne. :) No mutta nyt oli siis kenties tapahtunut henkistäkin kasvua, ja nuori mies osasi olla oikein kelvollisesti siellä kaikkien isojenkin koirien keskellä.

Mörkö sai punaisen nauhan, ei sijoittunut. Kyllähän siellä kaikkien punaisten kehällä tuli vähän härdelliä yhdessä välissä rinkiä juostessa ;D Siellä koirat juoksevat välillä niin toisissaan kiinni, ja Mörkön mielestä takana tuleva koira tuli sitten liiankin lähellä väliin, että häiriintyi, vähän mörisikin, ja kurkistellessaan taaksepäin kamppasi handlerinsa joka iloisesti pyllähti koiran ylitse märälle asfaltille istumaan ja hekottamaan XD Valokuvaaja eli minä ensin säikähti ja lopetti kuvaamisen ja sitten nauroi räkäisesti eikä hoksannut kuvata ku vasta sitten kun tilanne oli taas normaalisoitunut. Silti sanon että Mörkö käyttäytyi todella hienosti! :) Ja handleri osasi kyllä hommansa, toimi rentona tilanteessa ku tilanteessa ja koira oli hyvin kyllä kontaktissa suurimman osan ajasta.Toki Mörkö oli kaikesta huolimatta kaikista parhain ja komein ja olis ansainnu voittaa koko höskän, mutta täytyyhän muillekki toki antaa välillä tilaisuutensa ;P

No, niitä kuvia sitten:

Pari harjottelukierrosta ennen kehiä. :P

Näitä oli kaksi kaverusta ja molemmilla oli kuolaa kuonossa :D


Ilme XD

Toinenki malamuutti oli mätsäreihin eksyny.



Malamuutti kehässä, sai sinisen nauhan ja katosi paikalta ennenku ehittiin mennä ahistelemaan 8)




Sitten oli vihdoin Mörkön vuoro:


"Kuka sää oot??!!" :D


"Herrajumala kuka tänne tullee??" XD

Nuuhkutellaan valppaana :D :D
"No nyt se koskee minnuun!" XD
Tuo KIELI!! :D

Hampaat esiteltiin hienosti.
Pusuki ois tainnu herua.
Takapään kopelointi vähä jänskätti :P
Mörkö meni ihan sekasin!


Vastustaja :D

Mörkö voitti 8)
Sittenpä me taas odottelimme, sinisten kehän ja sitten oli taas meidän vuoromme. Koiria oli sen verran, että jakaannuttiin kahteen osaan juoksemaan rinkiä. Tässä tapahtui se pyllähdyskin, josta ei tosin ole kuvatodisteita. :( Jonkulainen sekalainen määrä punaisen kehän koirista:

Takana oleva doggi ei tykänny eellä olevan pyllystä, kävi rähinät ;)
Tämä ei ollu kyllä kehässä ;D


Pieeeni venytys 8)
Onko se luonnollista jos asetellaan? :>

Jee Mörkö ei seiso ihan lytyssä!!! 8)

Menihän siellä mätsäreissä siis tosi kivasti ja harjottelukokemuksena erittäin onnistunut. Mielessä on nyt vähän Oulun KV, tosin en ole vieläkään sinne ilmottanut Mörköä.... XD

(hoksasin että laittoin terveystarkit 9.5. mutta ei me sentään pyhäpäivänä käyty kuvauksissa, vaan 8.5. keskiviikkona 8))

-M



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti