sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Eka päivä uudessa kodissa

Märkä Mörkö :)
Ensimmäinen aamu alkoi siis 3-4 tunnin yöunien jälkeen noin 6.30. Ensin mentiin ulos, sitten syötiin aamuruoka noin 1,5dl raksuja vedessä. Sitten taas ulkoilemaan. Ulkona sitten sateli vettä enempi ja vähempi päivään asti. Ajattelin sitten että vaikka Mörköä ei se kastuminen ehkä niin haittaakaan, niin kuivaan sen kuitenkin, ettei kura mahdollisesti leviä niin kauheena (toivossa on hyvä elää...).. JA onhan se käsittelyharjottelua tai mitenkäs se sanotaan.. :) Kuivaamisen päätteeksi sitten pyyhettä piti vähän retuuttaa ja riepotella! Ei haittaa, siitä tuli Mörkön oma pyyhe/ riepu, kun nuita leluja ei ole nyt paria palloa kummempaa. :(

Aamulla muuten Mörkö ehti napata linnun raadon suuhunsa, yööökkhh ja olipa hankalaa saada se pois siltä! Sitten mietin että mitähän tauteja se voi siitä saada?? Kaippa siitä olis nopeasti tullu jotain oireita jos siitä jotain olis tarttunut.. Kissat jättää kokonaisia lintuja ja jyrsijöitä välillä mätänemään talon vierustoille, vissiin vähän liikatarjontaa.... :S Mutta toivottavasti siitä ei voi tulla mitään...
Tosi hurjaa!
Aamupäivän aikana otettiin ekat makupalat esille, oikein tyylikkäästi ja kalliisti Let´s Bite Ankkaa, 80gr pussi joka muistaakseni maksoi 3,90€!!! En tiedä onko se superkallista, mutta omasta mielestäni se vaikuttaa hintavalta, ja seuraavalla kerralla kokeillaan jotain edullisempaa :D Säästellään vaikka toinen Let´s Bite namipussi myöhemmäksi.. X) Tuon pussukan jaoin kolmeen osaan (siksi että se muistaakseni säilyy jääkaapissa avattuna kolme päivää), joka päivälle yksi, eli tuleehan siinä nameja sitten n. 27gr/päivä. Kyllä kelpasi hyvin!
Huuuiiii jännittävää!

Nojaa, ei oikeestaan XD
Aamupäivän aikana laajennettiin myös oleskelutilaa talossa, Mörkö pääsi tutustumaan aulaan. Tupakeittiön oviaukkoon laitettiin vielä esteitä, ettei vain käy liian jännittäväksi ja että kissatkin saavat oman rauhallisen tilansa, jossa tuijotella silmät pyöreinä koiraa.. Aamupäivällä tulikin pihalla toinen kissa jo tervehtimään Mörköä käden etäisyyden päähän. Siinä sitten nuuhkittiin että kukas tuossa on. Mörkö istui turvassa jalkojen juurella, ja kisua rapsuttelin rauhoittavasti toisella kädellä. Molemmat otti tilanteen hienosti! Toinen kissa sitten on vähän pöyhistellyt, murissut ja sähissyt, mutta silti ollut kiinnostunut. Mörköstäkin kuului yhdessä välissä lyhyt hiljainen murina!! HUUIII!! :D Ollaan koitettu vahtia sisällä ja ulkona, että saisivat mahdollisuuden välillä lähestyä toisiaan, mutta ettei Mörköltä kuitenkaan lähtisi silmiä päästä....
Inkaa vähän epäilyttää... :D
Lounaaksi tarjoiltiin Mörkölle Kennelpakasteen palalihaa (sikaa ja nautaa) pakkasesta, tais saada noin 115gr jäisen palasen, ei se minun nyrkkiin kyllä mahtunut, mutta kun menin vartin päästä katsomaan paljonko vielä on jäljellä, niin siellä nuoltiin suupieliä ja ihmeteltiin että siinäkö kaikki :( Mutta vähennetään sitten jos alkaa näyttää moninkertaiselta satsilta ulkonäön perusteella :D
Omnomnomnom ^^
Ruoan jälkeen taas vähän ulkoiltiin, Heikkikin heräsi vihdoin ja viimein, ja päästiin jatkamaan häkin rakennusta. Tosin Heikki sitä teki, kun Mörkö ei yksinään viihtynyt kauempana.. Varmaankin olisi pitänyt antaa vinkua ja vikistä, mutta menin hyysäämään heti kun hetkeksi taukosi vikinä :( Heikki ei uskalla päästää koiraa irti pihalla, kun ei sitten tiedä mitä ne meidän kisut päättää tehdä jos Mörkö niitä yksinään vauhdilla lähestyy.. Turvallisempaa olla kiinni, kai.. :)
Kyllä on apua kissoista, ne ei ole koskaan tiellä!

Runko alkaa olemaan valmis..

4 millin koiranverkkorulla avataan...

Päätettiin tehdä ehkä vaikeimmalla tavalla.. X)
Koppiinkin tutustuttiin ulkoisesti, vielä ei olla sisäpuolella käyty.. tarvitsee laittaa parit askelmat ulos ja sisälle :D Kopin pitäisi olla hyvin ilmastoitu, ujellus kuuluu kun oikein kovaa tuulee.. Pohjalle on sitten tarkoitus laittaa lämmikkeeksi ja pehmikkeeksi Rutirexiä, tällä hetkellä paali näkyykin ylempänä kuvassa, kulkuesteenä. Toimiihan se niinkin! Ja voinpa kopista vielä sen sanoa, että 90% minä mittasin ja sahasin, kokoamisessa Heikki auttoi.. Olis voinut melko vänkkyrä tulla jos yksin oisin koonnut!
Tuleva koti.

Välillä käytiin sitten sisällä ottamassa unet, ja joku juttu siinä pyykkikorikaapin alla on, kun sinne pitää ahtautua..  lieneekö minun hikisillä lenkkareilla ja saappailla jotain osuutta kun siinä kaapin alla ja reunalla ovat...?? X) Mutta saa ainakin olla rauhassa, mikäpä siinä, hyvä jos löytyy mieluisa paikka missä pötkötellä.
Sinne ängätään.

Hyvin mahtuu!
Unien jälkeen jaksoi taas ulkona heinikossa kieriskellä! Aamulla ehti parit pisut tulla sisällä, ja päivällä yhdet aulan laminaatille kulkuesteen eteen.. Minä olin läppärillä pöydän ääressä ja Mörkö katsoi paalin yli, ja lirinä kuului :D Oltiin juuri tultu sisälle ja ulkonakin oli pissat kyllä tullut. Muuten tosiaan monet pissat onnistuttiin ulos tekemään.
Röhnykkä <3



Iltapalaksi sitten oli vähän alle 1,5dl raksuja vedessä, jotka edelleenki kaikki meni aika nopeaa, ja sitten ihmeteltiin että mitä joko kaikki katos ja mihin?? :) Tässä illalla on ehitty vielä muutaman kerran ulkona käydä pisulla ja leikitty ja levähdetty, ja nyt kello on 23.39 ja Heikki käytti vielä viimeisellä ulkoilulla ennen nukkumaanmenoa, niin tuli kuulemma ISOISO kakka!! Hyvä Mörkö! Ehkäpä huomenna aamulla selvitään ilman suklaayllätyksiä! Mörköllä olis kuulemma energiaa piisannut, ja vielä piti sisällä vähän riehua ennenku maltto asettua unille.

Nyt talossa on hiljasta, pojat ja tytöt on kaikki jo nukkumassa minua lukuunottamatta, joten tämän päivän tilitys oli nyt tässä, kone kiinni ja huomenna lisää!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti