keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Rusketusrajoja

Kylläpä harmitti ku suihkusta tullessa huomasin että onpa tullu rusketusrajaa näkyviin! :( Sen siitä saa ku ei jaksa käyttää aurinkorasvaa :/

Onko kuvassa vain heinikkoa???














Mutta Mörkön kanssa oli tänään kiva päivä!

Aamu aloitettiin taas aamupissalla (ulos), aamuruualla ja ulkoilulla. Oltiin kai liian vähän aikaa kun ei mitään tullut. Tultiin sisällä käymään ehkä 5-10 minuuttia, ja sitten takas ulos, niin Mörkö teki kakat! Mutta sittenpä tultiin takas sisälle, ja hetken päästä sitten tuli lirut lattialle. Minä varmaankin laiskuuttani sitten ajattelin että noh, se nyt sitten jo pissasi, ei varmaan hyödytä mennä heti ulos... Tietysti sitten lirisi uudelleen hetken kuluttua! No niin, minun vikaa taas. :) Sitten tuli vielä ensimmäiset oksennuksetkin, aamupala sieltä tuli, ja sitten se meni takaisin sisään.. XD

Tänään pisuja lirisi sisälle yhteensä 5 kpl. Mutta tuli monet pisut uloskin sentään, ja tänään aloitin pissin ajan hokemaan "pissa pissa pissa pissa pissa pissa...." Ja sitten toki päälle kehut ja namit. Ja tämä siis ulkona pissatessa, ei sisällä! :D Kahdet kakatkin tuli ulos tehtyä, siinä ei tunnu olevan ongelmaa, mihin ne kuuluu tehdä. :)
Aamulla otettiin toinen uus lelu käyttöön, kelpasi :)
Päivän aikana sitten tuli taas jotain uutta seurattavaa, pestiin pyykkiä. Mörkö ei oikeastaan kauheasti välittänyt pyykkikoneesta, makasi vain ja välillä rauhassa seuraili kuinka siellä pyykki pyöri. :)
Sisälle pissimisen jälkeen aloin olla pidempiä aikoja ulkona kerrallaan, aina ei sitä pissaa tullut, mutta olihan siellä muuten mukavaa olla. Kuumuus taitaa vähän haitata, kieli pitkällä ollaan ulkona että sisällä, molemmat. Vesi onneksi maistuu Mörkölle hyvin, ja sitä on tarjolla ulkonakin.
Kyllä on raskas saalis!

Aurinko lämmittää...

Sisälläki on lämmin olla.

Mutta kyllä silti jaksaa pöpeillä!!
Aamupäivällä päästiin taas tapaamaan uusia ihmisiä ja "uuteen ympäristöön", eli käytiin toista naapuria tervehtimässä. Vähän meinasi Mörkö miettiä että kukas heppu tuossa on, mutta kyllä namipala kelpasi vieraankin kädestä hyvin! Mörkö ei tainnut tietää että kyseinen heppu on poliisi!! Toivottavasti Mörköstä kasvaa esimerkillinen hurtta ;)

Siinä kotipihalle mennessä käveli ohi taas uusi koira, sellainen joku terrieri ehkä. Mörkö meinasi pakittaa, mutta nameilla sain kannustettua etenemään. Koira meni tien toisella puolella, ja odoteltiin että kävelivät ohitse, ja sitten mentiin haistelemaan hajuja ja käveltiin perässä. Tämä koira oli rauhallisempi, ja ihminenkin tajusi että ei pysähdytä tervehtimään vaan mennään rauhallisesti ohitse. :) Ei tarvinnut mainita että ei saa tulla nuuhkimaan!

Tänään saatiin ekaa kertaa uudessa kodissa rusto pureksittavaksi. Kyllä sitä jaksettiin kauan pureksia, taisi aika kulua mieluisasti! En tiedä olisiko tuo rusto pitänyt puolittaa, vai onko ihan sama minkä kokoisen antaa.. Kai sen kirveellä olisi halkaissut.. :O Mietin sitten kun olin jo ruston antanut, että olisinhan voinut antaa sen uloskin pureksittavaksi, mutta kun ehdin sen jo sisällä antaa, niin en viitsinyt alkaa häiritsemään ruokahetkeä. Seuraavalla kerralla sitten mennään ulos pureksimaan!

Maisk!
Tänään tuli myös lisää onnistuneita kohtaamisia kissojen kanssa. Molempien kissojen kanssa on onnistunut nuuhkiminen molemminpuolin! Tosin pari kertaa myös kissat on sähisseet ja pörhistelleet ja juosseet pois, kun Mörkö innostuu pomppimaan. Olis tietysti niin kivaa leikkiä yhdessä!
Molemmat kurkki nurkan taakse vuorollaan :)
Mörkö on niin ihana, kun se ulkona juoksee suoraan sinne missä vähänkin heinää kasvaa, ja tekee kuperkeikan nurin ja sitten siellä heinissä on ihanaa keppuroida ja toheltaa <3 Suurimman osan ajasta seurailee hyvin ulkona mamman menoa, mutta sitten kun väsymys iskee, niin ei auta kutsuminen eikä namit. Hihnassa helpompaa tuolloin saada menemään niinkuin minä haluan, eikä kuten Mörkö haluaa, vaikkakin mentäis Mörkön haluamaan suuntaan. Vapaana ollessa ei auta mikään X)

Heikki koittaa ulkoiluttaa Mörköä pari kertaa illan aikana, jotta Mörkö tottuis myös toiseenkin omaan ihmiseensä, ja muutenkin ollaan yhdessä iltapäivästä ulkona oleiltu paljon. Tänään jatkui taas ulkohäkin rakennusoperaatio, kun ei ollut vieraita "häiritsemässä". :)
Verkko alkaa olemaan paikallaan.

Mörkökin suostui menemään häkin "sisälle", kun mami ja papikin siellä oleilivat.

Tässä on nyt osat jotenkin vaihtuneet...? X)
Huomenna voidaankin alkaa tutustumaan häkkiin, kun siihen saatiin tänään ovikin tehtyä. Katos olisi vain pikaisesti tarpeellinen, jotta voitaisiin alkaa siellä enemmänkin viettämään aikaa.. Mutta huomiselle riittää kunhan tutustutaan, leikitään ja syödään häkissä :)
Kutittaa vissiin.

Laitoin Mörkölle olohuoneen sohvan viereen oman paikan missä olla, kun oma väki katselee telkkua. Ei tarvitse aina olla siellä kodinhoitohuoneessa yksinään! Tuntuu silti olevan mieluisa paikka, olisko sitten laattalattia viileämpi. Mörkö on tänään taas enemmän nuuhkinut ja tutkiskellut olohuonetta ja ruokailuerkkeriä. Välillä kiinnostais keittiöön seurata, mutta uskoo heti tosi hienosti kun kieltää.
Mörkö logs out.
Mukavaa seurailla Mörkön unta, tassut väpättää, suupielet nykii, mistähän siellä uneksitaan :D Pitää mennä itselläkin nyt reippaasti unten maille, että jaksaa herätä taas huomenna (eli tänään koska kello on jo huominen, eli 01.00) Mörkön kanssa reippailemaan!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti