maanantai 27. kesäkuuta 2011

Toka päivä

Tänään herätyskello soi 7.00, ja heti ensimmäisenä menin kurkistamaan mitä Mörkölle kuuluu. Tällä kertaa ei ollutkaan yön aikana hätä iskenyt! Lattioilla ei ollut yllätyksiä :) Sitten mentiin heti ulos pissille, jonka jälkeen oli aamuruuan vuoro, ja sitten taas ulos.
Hirmuinen este!

Portaillekin uskalletaan jo nousta tähystämään!
 Tänään tapahtui taas kaikenlaista jännittävää uutta, ensimmäisenä laajennettiin sisällä oleskelualuetta. 

Siirrettiin este pois, ja sitten varovaisesti aloitettiin tutustuminen.
Ensin taisi olla mukavaa päästä uuteen tilaan, mutta sitten olikin ihan inhottavaa kun ei päässyt keittiöön :( Tosin iltaan mennessä ei ole nyt yrittänyt enää uudelleen, lieneekö yhdet yritykset riitti..? Maton hapsutkin olis maistuneet, ja niistäkin koitin kieltää.. X)
Suomifilmi ei oikein napannu Mörköä.
Laitoin päivällä ekaa kertaa television päälle, ja Mörkö tuntui ihmettelevän että mistä kuuluu nuo äänet ja jotan siellä viliseekin. Menin lattialle istumaan niin uskaltautui sentään jalkojen väliin tulla katsomaan. :) Päivän mittaan on pikkuhiljaa telkkuun alkanut tottua, vielä se vähän epäilyttää.
Imuri on hiukan pelottava, mutta ei niin pelottava sammutettuna..
Tänään oli sitten myös eka siivouspäivä, kihvelöin kodinhoitohuoneesta enimmät hiekat ja kyllä seurasi kaveri tiiviisti jaloissa ja olis tainnu houkutella maistelukin :D Imuri oli sitten pelottavampi, piti mennä kaapin alle piiloon ja sieltä sitten kurkistella.. Imuroinnin jälkeen sitten jätin letkun hetkeksi lattialle, ja sitä käytiin yhdessä ihmettelemässä, uskallettiin sitä nuuhkiakin!

Siivouksen jälkeen mentiin odottelemaan vieraiden saapumista ulos, ja sattuipa olemaan naapuri pihallaan 1,5v. kaksostensa kanssa, joten mentiin heitä tervehtimään. Omaa pihatietä pidemmälle ei uskallettu itse mennä, joten päästiin sitten sylissä tien yli naapurin pihalle. Siellä sitten juostiinkin suoraan uusia ihmisiä tervehtimään, ja kelpasi sekä isojen että pienten seura hyvin! Sitten ehti omatkin vieraat saapua, ja kotiinpäin käveltiinkin ihan itse reippaasti. Heti taas innokkaasti tervehdittiin uusia ihmisiä. :) Mörkö oli aivan villissään, temusi ja säntäili joka suuntaan aivan innoissaan! Sisällä sama meno jatkui, ja saatiinpa vihdoinkin uusia lelujakin!
Uusi lelu kelpasi hyvin!
Riehuminen vei niin mukanaan, että ehti päästä pissit olohuoneen laminaatillekin! Tämän päivän sisäpissasaldo oli 3 kpl, joista yksi tämä innostuspissa, ja yksi aivan mamman vika, kun Mörkö tuli hakemaan mutta mami ei tajunnut että nyt on kyseessä pissa-asia! Onneksi suurin osa pisuista ja yhdet kakatkin on onnistunut ulos tehdä. Jospa alkaisin pikkuhiljaa oppimaan milloin on kyseessä hätä :)

Kun Mörköllä on taju poissa, sitä uskaltaa vähän tuijottaakin..
Tänään on Mörkö ja kissat onnistuneesti nuuhkineet toisiaan. Kissoilla edelleenkin helposti nousee karvat pystyyn ja kuuluu sähinää ja murinaakin. Mutta jospa pikkuhiljaa kissat hyväksyisivät että Mörkö on ja pysyy täällä :)

Tänään tuli myös ensimmäinen koiraan tutustuminenkin, tosin turvallisen etäisyyden päästä! Nähtiin suomenpystykorva pyörätiellä, ja Heikki nosti Mörkön syliin jotta se hoksaisi koiran. Sitten kävikin niin että koiran omistaja tuli koirineen lähemmäs tervehtimään, ja pystykorva veti ja räksytti kauheasti. Mörkö sitten murahteli ja haukahteli sylistä. Heikki laski Mörkön maahan ja sitten tulikin kiire pois! Terassilta sitten uskallettiin vierasta koiraa katsella. Ehkäpä seuraava koiraan tutustuminen onnistuisi rauhallisemmin ja sitä myöten paremmin O_O

Tänään on siis tullut kaikenlaisia uusia kokemuksia, osa pelottavampia, mutta kaikenkaikkiaan on tainnut sujua hyvin.. toivon mukaan :) Tänään Mörkö on muuten koittanut pureskella laminaattia ja laattalattiaa :O

Vielä viimeinen ulkoilu ennen nukkumaanmenoa, ja sitten maistuu uni taas!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti