perjantai 1. heinäkuuta 2011

Eka pesuhetki

Keskiviikkona käytiin Mörkön kanssa ekan kerran pesulla.. Kyllä lähti ääntä pienestä, ihan kun olis veistä vatsassa vääntäny, hirveää kidutusta äänen perusteella oli! Toisaalta olen kuullu pahempaakin mölyä koiran suusta, joten ehkä se se ei aivan mahdotonta huutoa ollut kuitenkaan.. :)

Pesussa käytin sellaista mietoa shampoon ja hoitoaineen yhdistelmää, ja tosi minimaalisen määrän jos oliskin tullut jotain reaktiota. En kyllä ole huomannut mitään oireita siitä..
Tämmöne puteli..
Kuvaa ei itse pesuhetkestä nyt saatu, kun olin yksin kotona enkä viitsiny antaa Mörkön turhia odotella. Kun oltiin huuhdeltu (toivon mukaan) kaikki shampoo pois, ja Mörkö oli hiljaa paikallaan odotellen varmaankin mitä kauheuksia seuraavaksi tulee, annoin namin ja nostin Mörkön pyyhkeellä syliin, ja mentiin terassille kuivattelemaan. Vaikutti ihan siltä kuin olis samantien tuo suihkuhetki unohtunut, ja kuivaaminen oli niin ihanaa ja mielenkiintosta, Mörkö avusti oikein hienosti repimällä ja puremalla pyyhettä!
Hohtavan puhdas turkki!
Kai siinä jotain eroa turkkiin ehkä tuli, itse en ollut ihan varma asiasta, mutta naapuri kyllä seuraavana päivänä meinasi että on puhtaampi X) Lisäksi naapurin mielestä Mörkö oli kasvanu, jos se suinki on kahdessa päivässä mahdollista huomata! :) Kaippa se voi tottakin olla :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti