maanantai 16. heinäkuuta 2012

Auringonpaahteessa kieli pitkällä


Nytpä onkin taas eri lämmin ja aurinkoinen päivä! Viime viikon satoi lähes jatkuvasti vettä.. Mutta tämän aurinkoisen päivän kunniaksi, laitetaanpas alkukuukaudesta räpsittyjä kuvia Mörköstä x)



Niin se vaan on että kesäkuumalla tosiaankin pitää riekkua, jos nyt ei äärettömyyksiin jaksa, niin kyllä silti aina jonkin verran!


Kameralaukku toimi jonkinlaisena tukipisteenä, kun ei enää jaksanut, Mörkö asettui laukun viereen köllimään. :)





Ötökät tympäisee Mörköäkin!









Siinäpä oli muutama kielikuva Mörköstä. ;) Nestetankkauksesta on yritetty pitää toki huolta! :P

Loppuun vielä pieni ihottuma päivitys. Vaikutti lähtevän parantumaan, mutta nyt näyttäisi olevan taas uusi vähän pienempi alue melkein samassa kohdassa, jota olen pari päivää ihmetellyt ja päätin tänään aloittaa siihenkin sotkemaan Vetramilia. Jos se mahdollisesti auttoi edelliseenkin, vaikka ei ihan täysin olekaan ehkä vielä parantunut. Mitenkään ei kutise tai ole herkkä. Mörkö ei tykkää yhtään tuosta makean hajuisesta tökötistä, kun huomaa että kodinhoitohuoneessa lutraan ainetta topsin nokkaan, lähtee olohuoneeseen tms pakosalle, ja sitten painaa päätä alaspäin kun tulen lähemmäs x) Antaa todella hienosti silti laittaa, joudun nostamaan päätä ja hieman jännitystä tuntuu, mutta surkeasti alistuu kohtaloonsa. Palkaksi aina kauheasti kehua ja kanalastua, jospa se vielä siitä hoksais että tämä on kannattavaa puuhaa! :D

-M

2 kommenttia:

  1. Oon kattonut, että Rikilläkin saattaisi olla jotain ihottumaa jalassa. :o Toisaalta saatan kuvitellakin, mutta näyttää, että olisi punaisempi kohta jalassa. Ei iso ja ei mitenkään näytä Rikiä haittaavan, joten en ole asialle vielä muuta tehnyt kuin seuraillut. Ja muutenkin tuntuu, että kuvittelen Rikillä kaikkea mahdollista olevan, mutta muut on sitä mieltä että tosiaan vain kuvittelen.. Eikä miehenkään mielestä siinä jalassa mitään erityistä ole... Että katotaan nyt... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, minäki nään millon mitäki vaivaa :D Mörköllähän on ihan oikeastikin ihottumaa tai mitä lieneekään, siellä suupielessä.. Mutta sitten on myös edelleen oikean etukoiven, ehkä kyynärpään tienoilla, sellainen sormenpään kokoinen kuiva kohta, karvaton ja kuiva, ja veikattiin eilen kaverin voimin että se vois olla ihan vaan hiertynyt esim. jos makaa paljon samalla puolella jne. Mutta pitää sitäki ihmetellä, että jos se alkaakin suurentua tms. niin käydä näyttämässä. Sekään ei kutise eikä vaivaa yhtään.

      Ehkä jos ihottuma ei parane ja alueet suurenee tai niitä ilmestyy muuallekin, niin voisi miettiä sitä erään anonyymin malamuuttihenkilön vinkkiä sinkistä. :)

      Poista