perjantai 6. heinäkuuta 2012

Se takapihan aitaamisprojekti


Se kauan odotettu ja paljosti puhuttu, nyt se on aloitettu. Pitää kai siitä kuvia laittaa todisteeksi x)

Sahaamista on ollut ihan kivasti
Olipa mahtavaa nähdä aidan hahmottuvan pikkuhiljaa, ihan vaan asettamalla tolpat omille paikoilleen maahan odottelemaan..


Näytti heti niin valmiilta :D


Kun oltiin saatu tolppia jo jonkunlainen pätkä pystyyn, ei maltettu olla levittämättä verkkoa. Sitten se vasta alkoikin iskemään, hui meillä on kohta aita! :D


25 metrin rulla, 25 metriä aitaa valmiina.. Joko voi koiran päästää pihalle vapaaksi taas? :D Mitäs muuten luulette, mahdutaanko ajamaan henkilöautolla tarhan ja aidan välistä..? :D

Tontin takarajaa..
Tämän päivän (eli 5.6. koska nyt on yö ja eletään vielä sitä päivää..x) työstä ei ole kuvia, mutta tontin takarajassa on kaikki tolpat jo paikoillaan.. :)


Tässäkin reunassa on jo tolpat isketty paikoilleen, tai muutama jäi vielä odottelemaan huomista.. Aita tehdään tuohon terassin reunalle saakka, eli etupihaa ei ainakaan tällä hetkellä aidata.

Huomenna olis tarkotus myös laittaa se yksi olemassa oleva rulla verkkoa, eli saadaan valmista aitaa sitten taas 25 metriä valmiiksi :D Jospa kaupassa olis ens viikolla lisää tuota verkkoa, että saatais projektia jatkettua. Eikä aitaus vielä ole toki sitten valmis, tarvitsee tehdä vielä muutama porttikin! Mutta joku tilapäinen nopea ratkaisu vois kelvata ens alkuun niiden osalta.. :)

Lopuksi vielä kuva meidän uudesta nurmikosta... pikkuhiljaa on alkanut tällä viikolla vihreää näkymään! :D


-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti