keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Peto 7 kuukautta


Niin se aika rientää, että Peto on jo SEITSEMÄN kuukautta vanha! Vastahan se oli  4 kuukautta.. O_O

9.1.2013 Porrasposeeraus, taas tuommonen kasaseisonta tympääntyneellä mausteella :D
Tämän pienen merkkipäivän kunniaksi ehdin nopeasti takapihalla käydä räpsimässä muutaman kuvan. Kiireen kanssa ei oikein mitään hirmu komeita poseerauksia saatu taltioitua, kuvaaja ja varsinkin kuvattava olivat niin hätäsiä, viimeksimainittua ois kiinnostanu lähinnä kauheet riehupainiskelut isoveljen kanssa, ja paikallaanolo oli kaameaa kidutusta x)

Ei niin tympääntyny mutta ihan viisto sivukuva x)

Millainen Peto on tällä hetkellä? Oon aina huono analysoimaan koirieni piirteitä ja sen semmosia juttuja. Mutta Peto on hyvin aktiivinen niinku pennun ja nuoren koiran kuuluuki olla. Kengurubensaa virtaa vieläkin, pomppuisa kaveri. Yritän keksiä temppuja joissa hyödyntää tuota ominaisuutta ;) Yleensä kaikki ruoka kelpaa, ilta- ja aamuruoan kanssa pomppii mukana tehden piruetteja innoissaan. Syö Mörkön jämät kupista jos saa, juo myös juotot jos jää (useimmiten jää). Namipalkka toimii, lelua on käytetty tosi vähän, yleensä sekin toimii. Äänekäs, leikkiessään ja muutoinkin kiihtyessään. Se on kai sitä vahtiviettiä, kun ohikulkijoille pitää haukkua. Ei kaikille ihmisille, mutta yleensä koirakoille useampi haukku tai sarjatulitus. Turhanpäiten ei pihalla silti hauku, yleensä :D. Sisällä saattaa reagoida kesken unienkin haukahtamalla johonkin kolahdukseen tai outoon ääneen. Haukkuu takaisin television koiraäänille. x) Haukkuu autosta ohikulkijoille... -_- Korvat on tällä hetkellä tallella melko hyvin, useimmiten uskoo viimeistään ärähdyksen. Keskittyminen on hyvä niin kauan kun tehdään ja on herkkua tarjolla, helposti herpaantuu kuitenkin esim. häiriössä, kaveria vois käydä vähän moikkaan hei.... :) Syö kakkaa. x_x öriseeäriseeinisee naurettavasti rapsutteluhetkinä, erityisesti aamulla/työpäivän jälkeen, kun näkemisestä on ollut taukoa. Miehen mielestä kuulostaa hylkeeltä tms.. :D Ei tykkää kynsienleikkuusta, mutta antaa leikata. Koittaa välillä nylkyttää Mörköä sekä muita leikkikavereita. Nostaa jalkaa mutta myös tyttöpissaa vielä. Ei osaa kulkea hihnassa nätisti :D Metsälenkeillä pysyy yleensä lähellä, näköetäisyydellä.



No joo, eiköhän tuossa ollu nyt yhtäkkiä kauhian monta asiaa jo :D Minun piti tänään mitata Pedon säkä, vaan enhän mää muistanu! :O Mittaan huomenna, jos vaan muistan.

Mörkö ja Peto tulee vielä tällä hetkellä hyvin juttuun. Molemmat ärsyttää vuorotellen toisiaan. Mörkö jyrää isomman voimalla, täysiä. Peto kerjää selkäsaunaa XD Saa nähdä millon tulee ekat kunnon erimielisyydet, kumpi on se kukko tällä tunkiolla :O Peto on kova komentamaan Mörköä, ja Mörkö yleensä antaa periksi, jos on kyse lelusta tai vaikka vanhasta luusta, mutta ärähtää Pedon pois jos asia on tarpeeksi tärkeä.

Mörkö riepottelee Petoa niskavilloista
Mörkö tarkastaa....
Peto ei tainnu tykätä XD
 No, semmosta. Kaikenlaista järkevää ois voinu tässä ajassa Pedolle jo opettaa ja harrastaa, mutta me on otettu ihan rennosti. :P Ehtiipä sitä myöhemminki tutustua yhessä eri lajeihin ja katsoa jos innostuttaisiinki vaikka jostain.

"Tiedän. Olen komea."

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti