lauantai 13. huhtikuuta 2013

Koiranreppujen sovitusta


Pari viikkoa sitten käytiin vähän sovittelemassa vielä koirille reppuja. Reput oli malamuuteilla käytössä, joten koot oli semmoisia että kauheasti niitä ei Pedolle tullut soviteltua. Mutta Mörkölle kokeiltiin useampaa kokoa ja merkkejäkin taisi olla kolmea eriä. Tai no, Wenahan lisäksi Fourseason ja Walkies, jotka ovat kai sama reppu eri nimellä, ja nykyään sitten se Meru koiranreppu olisi sama. Kai niissä on voinut nimen vaihtuessa tapahtua joitain muutoksiakin.



Hoksasin muuten, että kappas osaahan tuo Mörkö ihan seisoa nätistikin paikoillaan, kun asetin sen ja käskin olla ja mies seisoi koiran edessä :D Vaikka tuolla taaempana oli parkkiketjullinen malamuutteja häiriönäkin :) Mörkö ei kyllä niistä välittänyt lainkaan, mikä oli ihan kiva huomata.

No repuista sen verran, että Wenahasta olisi ollut yksi aika täydellisen sopiva koko tällä hetkellä. Mörkö kuitenkin todennäkösesti saa massaa ja levenee, joten selkäosa aika mahdollisesti jää pieneksi. En halua maksaa niin isoa summaa repusta, jos sitä voi pitää vain yhden tai kaksi kesää :P Kun käyttökin on todennäkösesti melko vähäistä.

Alemmassa kuvassa oleva fourseason istui myös hyvin. Siitä nykyinen Meru reppu, jota sovitettiin parkkisreeneissä aiemmin Pedolle (ja mörköllekin muka vähän), on Wenahaa edullisempi ja varmasti meidän käytölle nyt ihan ok. Joten päätimme että tilataan Merut, ja toivon mukaan ne on sopivat ja jos jää pieneksi niin ei harmita sitten niin paljon jos pitää parin vuoden päästä tilata uudet :P

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti