keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vetoreenit merellä 3.4.


Kävimme ensimmäistä kertaa täällä meidän huudeillakin meren jäällä kicksparkilla reenaamassa. Kun oli niin kivaa Taran porukan kanssa heidän suunnallaan. :) Muutenkin kyllä jäi vähiin nuo jäälenkkeilyt tältä keväältä, mutta jospa sitten ens keväänä osattais hyödyntää paremmin nekin maisemat.

Mentiin merilatua, kicksparkilla menin joko luistelu-uralla tai ladun ulkoreunassa. Yleensä oikeastaan tuo jälkimmäinen. Siinä opeteltiin myös sitten reunakäskyllä siirtymään siihen ladun viereen.

Yksi koirahiihtäjän ohitus tuli, ja siinä käskin koiria oikealle ja eteenpäin, eli siis erkaannuimme ladulta syrjempään. No tuo koirahiihtäjä sitten pysähtyikin myöskin paikoilleen odottelemaan. Hetken siinä molemmat paikoillamme oltiin, ja minä päätin että no me mennään sitten kävi miten kävi XD Koirat vetivät koko ajan vähän viettäen kohti koirahiihtäjää. Matkaa oli kuitenkin sen verran sopivasti takaisin ladulle, että kun pääsimme reitille takaisin, oltiin ihan vähäsen ohitse tuosta 2xkoira+hiihtäjä yksiköstä, että sitten aloin vaan ihan sekopäänä kannustamaan ja karjumaan koiria eteenpäin :D Mies hiihteli kauempana edellä, en tiedä oliko siitä varsinaisesti hirveästi apua meille. Mutta selvisimme siis hengissä ohitse, jee! :D

Jossain melkein puolivälissä, miehen kännykkä ottaa hyviä kuvia! :O
Käytiin edestakainen lenkki, joka oli muistaakseni n. 7km. Keskinopeus ei päätä huimannut taaskaan. Päästiin myös harjottelemaan muutamaa hiihtäjän ohittamista. Meni muuten jo paljon paremmin Pedon osaltakin, ei sekopäänä haukkunut ja ryykännyt kohti koko ajan, vaan oli kyllä kiinnostunut mutta meni ohitse hiljaa. Pari kertaa piti äkäsemmin komentaa, kun nenu meinas johdattaa liiaksi kohti ;) Pari lasta pysähtyi ihan paikalleen ihailemaan(?) meidän menoa, aikuisiltakin irtosi hymyjä :) Kukaan ei onneksi ollut negatiivisilla mielin meidänkään menosta! :)

Isäntä oli tosiaan hyvissä ajoin paljon ennen meitä perillä. Mörköllä ei siis ollu mikään kiire minnekään. x) Mutta saatiin sitten "maaliintulosta" muutamat kuvat :)




 

Sitten koirat joi juotot ja siinä tavarat pakattuamme kysyin ottaisiko rakkaani kuvia kun minä vähäsen poseerautan koiria. Tarkotus oli saada molemmista kelvolliset seisontakuvat XD Ja sen lisäksi vähän höpsöttelykuvia. No Mörköstä ei ollut yhtäkään kelvollista seisontakuvaa, en edes kehtaa laittaa niitä esille! Se oli ihan lytyssä ja millon mitenkin :S :D Mutta tuli siitä pari hassuttelukuvaa :P




Semmone pötkylä tuo Mörkö. Pedostakaan ei ihan kunnollista sivukuvaa saatu, mutta semmonen ihan kiva vähän viistosti oleva. Ja sen lisäksi myös hupsuttelukuvia. :)



Lentävä nami, saakohan koppia.. :D

Maahanmenossaki ollaan vähän edistytty XD




-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti