perjantai 12. huhtikuuta 2013

Parkkisreenit 20.3.


Maaliskuuhun palaillaan. Niitä hyviä aikoja, kun lunta oli vielä enemmän :D ehhehe.

Käytiin pienesti reenitouhuilemassa eräski päivä, seurana oli Touko. Touko tokoili ja minä otin kuvia. No Peto harjotteli olemaan auton kontissa HILJAA. Ei se osannu. :( Yritin olla kärsivällinen nyt (tai siis aina yritän olla), että hain sen vasta sitten kun se oli hiljaa. Se on siis niin kärsimätön! Meinaa niin palaa käämit siihen vinkumiseen, piippaamiseen ja räkyttämiseen kun sillä pulppuaa ne tunteet sitten haukkuna loppujen lopuksi. O_O

Nooh, jospa se ajan kanssa kärsivällisyyttä tulis lisää. Mutta Toukon tokokuvia kun kerta sain kuvata:









Kehäkamaa ;D



No sitten Pedon pääsin vihdoin ottamaan autosta ja otettiin vähän helppoja kontaktijuttuja. Sitten kun näytti että minäki kiinnostan vähäsen, eikä vain Toukokamu, niin päästettiin koirat riehumaan.




Tämä vihreä vinkupallo oli meillä mukana ja tietenni annoin sen koirille. Ne on aiemmin ihan hyvin lelun kanssa yhessä juosseet. No Toukohan oli kyllä ihan tulessa samantien kun otin lelun esiin. Ja sitten se ihan omi sen :D Ja eiköhän siitä sitten saatu poikien kesken ekat rähinät aikaan. :/ Toke ihan raivona Petoa höykkyytti. No ei onneksi käyny mitenkään ja sitten pojat siinä vielä vähän juoksi ilman lelua. Kyllä ne varmasti vielä tulee ihan juttuun kunhan lelut jätetään nyt pois, eikä nakella mitään keppejä tms myöskään. :)



Niin ne koirien suhteet tässä kehittyy ku Petoki kasvaa nuoreksi mieheksi! Saa nähdä miten pitkään tulevat hyvinki juttuun.

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti