lauantai 20. huhtikuuta 2013

Uudet koirakaverit 11.4.


Pedon kanssa käytiin reilu viikko sitten treffaamassa koirapuistossa paria uutta koirakaveria. Aiemmin ei oltu tavattu, treffit sovittiin facebookissa. On siitä sitten joskus jotain hyötyäkin ;D

Leikeissä mukana olivat siis meidän Peto 10kk, borderterrieriuros Savi 9kk ja mäyräkoiranarttu Siru 6kk. Pedolla oli aluksi selkäkarvat pystyssä, mutta hienosti kyllä osasi olla. Oli muuten isoin koko porukasta ;D

Leikit sujui ihan kelvollisesti. Odotin kauheaa nylkyttelyä ja ahdistelua Pedolta, mutta itseasiassa se ei kovinkaan vahvasti sellaista edes yrittänyt aloittaa. Vähän ehkä takapäätä nuuhki ja välillä tassua nosti selän päälle. Olin ihan positiivisesti yllättynyt muutenkin, kuinka hyvin sujui, kun ollaan lähinnä lappalaisten kanssa leikitty, eikä uusia kavereita olla tavattu enää aikoihin.

Peto oli myös aika yllättävän kärsivällinen ja hyväkäytöksinen, kun tuolla terrieri Savilla alkoi ne uroksen elkeet, ja kohteena oli Peto :D Siru oli niin kipakka narttu, että urokset uskoivat ja antoivat olla rauhassa. Mutta Savi sitten vain sinnikkäästi ois halunnut rakastaa Petoa :D Siinä vaiheessa lopeteltiin leikit, kun Savi ei enää oikein uskonut eikä antanut ollenkaan toiselle rauhaa, ja Pedolla muljui jo silmätkin epäilyttävästi. Osattiin olla viisaita ja lopettaa kohtuullisen ajoissa :)

Sirun kanssa oltiin vielä hetki kahdestaan puistossa, kunnes tuli joku spanieli(?)narttu. Siru ei oikein lämmennyt tuolle aikuiselle nartulle XD Peto kovasti yritti uuttakin tyttöä saada leikkimään. Vaan ei tuo lämmennyt ollenkaan. :D Siru lähti ja vielä hetkeksi Pedon kanssa jäimme. Pariin kertaan Peto vielä koetti häntä heiluen ja riekkuen saada kaveria mukaan, mutta kun tyttö ei edelleenkään alkanut, alkoi sellainen ehkä turhautunut haukkuminen. Häntä kyllä heilui ja korvat toimi, tuli luokse kun kutsuin, mutta ei vaan malttanut olla ollenkaan hiljaa. Lähdettiin sitten pois, jotta tuo narttukin saa nauttia puistoilusta rauhassa. :)









Sitä rakkautta.. XD











Nätti neito, vaan ei lämmenny ei x)

-M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti