maanantai 30. tammikuuta 2012

Aada ja Inka


 Pitää yrittää muistaa kissojakin välillä, ettei ihan unohtuis..
Ei kisuista nyt paljoa kerrottavaa ole O_O
Nyt kovilla pakkasilla (-20) ne meinaa olla tupakissoja, pitää melkein välillä nakata käymään pihalla! Tosin ei ne sillon ala mitään siellä asioimaan, jos ne väkisin sinne on laittanu, jäävät vaan oven taakse kököttelemään.
Inka on vähän enemmän ulkokissa kovillaki pakkasilla, saattaa käydä vähän kauempanaki, mutta ei sentään yleensä yön yli reissussa ole. Paitsi jos illalla menee ulos, eikä me herätä ovenkahvan kolisteluun, pääsee vasta aamulla sisälle. Hyvin kyllä tarkenee nuinkin kylmällä kuitenkin, ja on paksut turkit!
Molemmat näyttääki melko mooseksilta välillä, mutta silti se yleensä taitaa olla enemmänki paksua hyvää turkkia ku jotain ylimäärästä :) Paitsi tupakissa Laala nyt voi välillä olla vähä pullevassa kunnossa <3 Mutta ei sekään oikeesti mitenkää jättimäinen ole.
Saalista eivät ole tuoneet nyt kovilla pakkasilla näytille, kas kummaa :D Mutta mitenpä sitä toiskaa jos ei kerta lähe ulos seikkailemaan.
Typerillä siskoilla on myös tapana vähän pöllyttää toistensa turkkeja. Ei ihan tasan nukuta vierekkäin tai harrasteta mitään toverillisuutta! Kyllä ne onneksi toimeen tulevat hyvin keskenään, mutta ihan outoa tappelua joskus jopa päivittäin syntyy, sisällä ja ulkona. Jos sattuvat käden ulottuvilla tuon homman alottamaan, yleensä se kumpi juoksee toisen perässä pääsee ulos jäähyttelemään ;)

Ei meidän mirreistä nyt niin kovin ole kerrottavaa, ne on jo niin aikusia että ei kauheena mitään erikoista ja ihmeellistä pelkästään niiden kanssa tapahdu. x)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti