perjantai 2. maaliskuuta 2012

Mörkö 10 kuukautta

Niin se aika vaan rientää, että Mörkö on paria kuukautta vaille VUODEN!! Huuiiiiii.... :O

Onhan Mörkö jottain oppinu tässä kuukausien varrella, vaikka suurimmaksi osaksi vain avaudun niistä känkkäränkkä- ja kiukuttelukohtauksista x)

Osaahan Mörkö käyttäytyä tosi hienosti ja hillitysti, niin halutessaan. Aina valmis kaikkeen. Olisi varmastikin valmis tuplasti ettei triplastikin työskentelemään niin vetämisessä kuin tokossakin, kun vaan omistajilla riittäis puhtia pysyä mukana! :D

Muutama viikko sitten Mörkö painoi pikkasen päälle 32kg (TIIÄN KAUHEE TANKKI!!) ja korkeutta mitattiin 64-65cm, joka varmasti on vähintään pari senttiä liian korkea mitta.. :) Mutta painoa on kuitenki tullu tasaseen tahtiin lisää, nyt vaan pitää tarkkailla että ne on sitten sitä lihasta, eikä läskiä, kun ei tuota korkeutta kuitenkaan niin rajusti enää kasva, jos meinaa vielä sitä edes kasvaa..

Mutta tässä muutama kuva Mörköstä tältä päivältä :)

Istutaan muka arvokkaan oloisesti.
Kuva hämää, ei Mörkö noin ruikelolta oikeasti näytä! :D
Pahainen poseerauspalkka...
Koulutettiin Mörkö seisomaan takajaloillaan etukenoasennossa.. ;D
 Ihan hyvä koiranalku tästä on kehkeytymässä, vissiinki! :D Katotaa sitte ku 2v tulee täyteen, että onko kauhee tyranni saatu koirasta kasvatettua ;)

-M

2 kommenttia:

  1. Jos teidän koira on tankki, niin mikäs meidän on? :D Meidän sankarilla tuli viikko sitten täyteen kahdeksan kuukautta ja painoa mitattiin parisen viikkoa sitten 34 kiloa. Säkääkin alkaa olla noin 64 cm. Voi heittää sentin tai toisenkin, kun ei Riki oikein mitasta jostain syystä tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no kyllä Riki näyttää ruumiinrakenteeltaan sitten vähän rotevammalta verrattuna Mörköön, mitä kuvia katselin.. En ole asiantuntija :D Rikillä taitaa olla paljon pidempi/tuuheampi/paksumpi turkkikin, joka kyllä voi tehdä paksumman näköiseksi.. :) Mörköllä on minun mielestä melko lyhyt turkki, tai sitten se on jollain lailla myötäilevämpi tms.. :D Oon ehkä vaan vähän liian varovainen ja kiinnitän kauheasti huomiota koiran kokoon, ettei olis liian lihava nyt kasvuvaiheessa, eikä kasvais liian nopeaa :)

      Poista