sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Mörkö tykkää..

..kun saa jonkun lelun tai vaikkapa kepin kanssa juoksennella edestakaisin..


..ja vielä hauskempaa on kun joku yrittää vohkia aarretta :D


Mörköstä on superhauskaa juosta hurrrrjaa vauhtia ohitse..


..ja näkee oikein silmistä ja ilmeestä, miten se nauttii ja lällättelee, kun kukaan ei saa napattua aarretta ;)


Ei sillä että kaikenlaiset kepit olis hauskoja O_O



Joskus tähtäys on vähän pielessä? :D Emme siis piekse koiraa tässä kepillä! :P


Ehkä kepin saa parhaiten, kun istuu nätisti?



Parasta ehkä tehdä todella ketterä hyppy :D


Keppejä pureskellaan ilmeellä x)


GRRAAAHHH ;D


 Puree keppiä koska on pakko :P


Juoksennellaan kepin kanssa...


Juoksennellaan myös ilman keppiä :)


Tällä metsälenkillä kohdattiin eräs valkoinenpaimenkoira, tai näin minä olin tulkitsevinani rodun. Saattoihan se olla joku sekarotuinenkin toki. :) Ensimmäiseksi huomasin vain ihmisen, ja silloin jo otettiin Mörkö kiinni. Sitten hoksattiin että kyllä tällä henkilöllä on koirakin mukana, hänelläkin oli koira irtaallaan. Otti myös koiransa kiinni heti kun huomasi meidät. :)


Mörkö oli tosi innoissaan menossa koiran luokse, eli jos olisi ollut irtaallaan, olisi taatusti singahtanut koiran luo samantien O_O Tuo vieras koira haukkui alussa jonkin verran, mutta totteli hienosti omistajaansa, kun hän hiljaa pyysi koiralta kontaktia. Mörkön keskittyminen menee yleensä täysin vieraaseen koiraan näissä tilanteissa, vaikka olisi namia, ei oikein osaa keskittyä meihin.. Ehkäpä ei vain osata kunnolla hakea/vaatia kontaktia itseemme x)


Tullaan todella komeasti ja sitten....


KABUUMMM ;D Mörkö on maailman ketterin :)

-M

2 kommenttia:

  1. Tuli tuosta keppien kanssa juoksemisesta mieleen, että harkiten kannattaa antaa niiden kanssa juosta... On nimittäin monta tapausta tiedossa, jossa keppi on osunut toisesta päästään maahan täydessä vauhdissa ja toinen pää mennyt läpi koiran kurkusta, kitalaesta, henkitorvesta tai poskesta ja kaikesta ei ole selvitty eläinlääkärireissulla. Itse pyrin aina pysäyttämään koirat, jos kepin kanssa hilluvat ja vaihtaa sen johonkin muuhun leluun tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä ihan fiksulta.. Mulla taas mielessä ihan se keppien pureksiminenkin, että joskus on mennyt tikkua hampaan ja ikenen väliinkin, ei sekään kivaa oo. Ei ehkä ihan yhtä vaarallista tosin kuin mitä voi kepin kanssa juoksemisessa käydä :O Mutta sehän on vähän sama kuin että lapsia kielletään juoksemasta tikkari tms. suussa, just samasta syystä. Me ollaan kyllä iso syy siihen että juoksee keppien kanssa, koska ollaan reagoitu siihen niin paljon, ja sitten alettu jopa leikkimään kaveriksi :S Kivaa yrittää nyt alkaa opettaa poissa, ku toinen ihan mielissään kepeistä! O_O

      Poista