Sekotellaan sulatettu kermasuklaa joukkoon. |
Kaadetaan taikina vuokaan. |
Tässä vaiheessa mies sanoi "älä kaavi liian tarkkaan kulhoa..." :D |
Kakku näytti paistettuna tältä, melkone halkeama.. :P |
Onko tämä suklainen grand canyon..? ;D |
Leikkasin kakun kolmeen osaan, ja molempiin väleihin tuli banaania ja kermavaahtoa.
Lisää kuvateksti |
Kuorrutukseen olis ohjeen mukaan käytetty jotain liivatetta jne, mutta minä päätin olla ihan yksinkertanen, ja sulatin mikrossa suklaan ja osan kermasta, sekotin tasaseksi ja laitoin jäähtyyn jääkaappiin. Vispasin kerman ja lisäsin joukkoon tuorejuuston. Siihen sitten sopivasti jäähtynyt vielä notkea suklaaseos, ja sähkövatkaimella sekasin kaikki keskenään. Ihan hyvin vaahtona pysyi!
Kuorrutuksen levitys tapahtui ruokalusikalla :D Eikö oo hieeeeno??????!!! :D
Sitten päästiinki maistamaan kaakkua! :)
Ihan hyffää oli, mutta ehkä vähän kuivahko niinku taikinaosuudeltaan. Ja lisäksi kun taikina ei ollut kuohkeaa, niin kakku oli tosi tiivistä. Suklaisuus kyllä auttoi vähäsen kuitenkin. :P
Tähän rakas viisas mieheni tokaisi: "Vaikka vatkattiin munaa kuin horot!" tai jotain tuohon tyyliin.. Olin ihan että öööhhh okeiii... :D Hän paljasti kommentin olevan peräisin eräästä sarjakuvasta: http://kaksplus.fi/attachments/forum2/14643d1324676921-fingerpori.jpg :D
Kuka tulis kakkukahveille? ;D
-M
Ooh, mitä kuvia!! Mä lähden tästä tulemaan....:D
VastaaPoistaTervetuloa vaan! Eihän sulla tuota matkaa niin kauheena oo.. :D Kyllä kakkua on vielä huomennaki jäljellä, että ehtii kauempaaki ;D
Poistaihan törkeen hyvän näköstä kakkua! :P paha kattoo tälläsia kuvia kun on dietillä! :D
VastaaPoistaJuu en tiiä miks oli pakko tehä oikein jättiläismäisen kokonen suklaakakku?! :D Ollaan syöty ja tarjoiltu sitä oikein urakalla, mutta silti sitä on reilu 1/3 edelleenki jäljellä :D
Poista