torstai 1. maaliskuuta 2012

Vetotreenit nro. 6 ja eilisen tokosta..

Tänään oli taas vetoreenailua. Vaikka ajattelin että en vielä kiinnitä siihen alkuun niin huomiota, niin funtsin, että olishan se parempi heti alussa kuitenkin pikkuhiljaa alkaa harjoitella sitä paikallaan odottelemista, ja nenä menosuuntaan pysymistä.. Ei sitten jää sellaset pyörintärituaalit ja täysin hallitsematon malttamattomuus siihen alkuun liian tiukasti.

Koitin siis nyt päästä kelkan taakse niin, että mies ei pidä Mörköä kiinni ollenkaan. Noh, kyllä siinä muutaman kerran sain palata aina takaisin koiran luokse, kääntää nenä menosuuntaan, selvittää vähän liinaa.. Ja pikkasen sellanen hätänen lähtö oli, että vähän niinku vauhista sitten hyppäsin kelkan jalaksille.. Mutta kuitenki olihan se eteenpäin, kun selvisin tavallaan ilman apuja tuossa lähdössä x) Kunnon lähtöponnistukset tuli aika lailla sitten käskyn kohdalla, good! Vaikka siis poukkoili sitä ennenkin vähän ;)

Verryttelemässä käytiin hihnalenkillä taas, ja siinä kyllä jo huomasi että polttelee polttelee, eikö vois vähä vauhdikkaammin edetä??!! :P Ja koska oon nipo niin sitten pysähdeltiin ja koira tuli viereen ja ja ja.. Sopivasti ku päästiin takas kotia, nii ukkoki ehti töistä kotiutuun, ja päästiin saman tien laittaa reenit pystyyn. Taas piimävettä ja lihapullaa, ja muutenki vermeet paikalleen. Laitoin koiran keppiin hihnasta kiinni, ku hain potkukelkan ja sitten potkuttelin sen tien varteen, niin voi kamalaa ku Mörköllä tuli itkupotkukiljumiset!! :D Pöhkö on jos luulee, että ittekseen lähtisin minnekkää potkutteleen ;)

Nyt sitten maltettiin mielemme niin paljon, että käytiin VAIN 1,5km kierros. Ja sanonpa vain, että vauhtia piisas koko tuon matkan, jopa se loiva pitkä ylämäki meni hienosti ravia, ja aivan melkein kummun päällä potkuttelin hiukan apurina. Tämä on siis se haasteellisempi suunta, kun toiseen suuntaanhan tuo loiva mäki onkin alamäkeä, ja siinä se vauhti hurja onkin! ;) Lopussa tuli taas se kuuluisa kiihdytys päälle, ennen viimeistä käännöstä, ja kun tämä sää on ollu tällanen mysteerinen plussa-asteinen, niin jotenkin tie oli muuttunut sellaiseksi liukkaaksi jääksi paikoitellen.. Kuten tuossa risteyksessäkin. Onneksi aloinki jarrutella jo ennen käännöstä tällä kertaa!! HAHA!

Alkumatkallahan tuli pari tiukkaa käännöstä, jotka ensimmäistä kertaa molemmat meinasin mennä ihan mukkelismakkelis x) Mietin että kummalla jalalla jarruttelen ja kummalla jalalla autan kelkan kääntämisessä jne jne, siitä seurasi että jostain syystä pompin jalaksilla ja lopuksi rymähdin melkein polvilleni ja yritin roikkua ohjaustangossa, sain kelkan käännettyä just ennen penkkaa, ja otin juoksuaskelia hypäten rohkeasti takas kyytiin ja vauhditin koiraa käskyllä. Mörköhän tosin ei taakseen kauheasti edes katsonut, mutta kyllähän se vauhti uhkaa pysähtyä kun luistoa ei olekaan, kun eräs roikkuu miten sattuu ja kelkka melkein keikahtaa nurin x) Poika suoriutui hienosti näistä tilanteista!! Ehkä ilman jänistä olis voinut kääntyä enemmän ihmettelemään häiriötä takana.. :)

Tässä pari videota, tällä kertaa yritin muuten selvittää miten nuo videot käännetään, mutta niinpä niin, useammallakaan eri ohjelmalla ei saatu sitä onnistumaan! :( Joten pätkät on edelleenki sivuttain.. Lisäksi pahoittelut melusaasteesta, eli minun kiljumisesta x) Videoita tämän päivän vedosta siis tässä ja tässä . Viimeisessä juurikin alkaa se loppukiri, jossa öhöm valmiiksi jo kauhistuin että joko taas kämmäilen tulevassa risteyksessä x) Parempi katsoa ilman ääntä! :D Ruma sana jäi onneksi alusta videoimatta x)

Ja tässä ja tässä sitten vielä videota jälkeenpäin verryttelylenkistä. Yleensä alkumatka pitää kieli pitkällä kävellä vieressä ja tuijotella, koska en voi olla antamatta muutamaa pientä lihapullamurusta palkaksi.... :) Loppumatkasta mennään yleensä jo edellä reilusti.

Tänään reenimatka oli hyvä siinä mielessä, että vauhtia piisasi reilusti koko matkalle, ei väsymyksen merkkejä. Ja tällä kertaa onnistunut myös siten, että maltettiin lyhentää matkaa edellisestä kerrasta. Matka oli onnistuneesti liian lyhyt, koska kun päästiin verryttelemästä kotiin, niin täällä oli sitten levoton inisevä malamuutinpoikanen kyselemässä koko ajan että minne mennään mitä tehhään käydäänkö lenkillä mulla ois virtaa onpa tylsää pläääähhhhh x) Makasi aulan matolla, katsoi minua ja vinkui O_O Mikään ei riitä niih.

Loppuun vielä eilisestä tokosta, laiskotti niin, että harjoteltiin useampi toisto ainoastaan perusasentoa. Tänään sama homma, pari toistoa perusasentoa.. Noh, onhan se parempi ku ei mittää :D Voihan tässä vielä vaikka vähän maahanmenoa tms. ottaa iltapuhteiksi..

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti