lauantai 1. joulukuuta 2012

25 viikkoa


1.12. Kirppu tasan 25 viikkoa
Painoa 13,2kg ja korkeutta mahdollisesti kenties n. 45-46cm. Jos mitattiin yhtään sinne suuntaan. Peto on edelleenkin meidän Pieni. :) Pieni on ihan kohta, noin viikon päästä, puoli vuotta vanha!! Huh huh. :)

 Seuraavaksi olis tarkoitus metsästää Kirpulle sopivat vetovaljaat. Pentu pääsee töihin! XD No eikä mittään sentään, mutta alamme totutella välineistöön ja vetämiseen jne. Kunhan ekaksi löytyy vaan sopivat valjaat. Ja pitää miettiä, millaset olis niinku tuommoselle Pienelle sopivimman malliset. Tätä oon ootellu kesästä asti, että saan pukea Pedolle valjaat päälle :D 

Lunta on tänään alkanu satamaan, päivällä sitä tuli melko nihkeästi, mutta näköjään illalla innostui kunnolla satamaan ja nyt maassa on jo kymmenisen senttiä sellaista valkoista höttöä! JEE! Ei kyllä luvannu pidempää lumisadetta, yön yli vaan.. Mutta jospa ennusteissa näkyis taas jossain vaiheessa lumihiutaleitaki lisää :) 

-M

5 kommenttia:

  1. Kivan näköinen, kun sais vielä vähän ryhtiä noihin kuviin. Mites on, onko näytelmiä kiikarissa? Nala-äippä on lähdössä Kajaaniin tammikuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kun sais kuvattua niin että koira seisoo "suorana" ja kuvakulma olis suoraan sivulta :D Aina vähän joku vinossa :)

      En oikein tiiä näyttelyistä, mahdollisesti.. Tosin nyt sitten puuttuu yks etuhammaskin, niin en tiedä viittiskö kokeilla vai ei.

      Nala näytti viimesimmässä kuvassa jo oikein kauniilta! :) Ois kivaa nähdä enemmänki kuvia Nalasta, ja miksei Tahitistakin :)

      Poista
  2. Ainiin, teillä oli se hammasjutska. Ties, vaikka joskus törmäilläänkin, meiltä Liminkaan on se n. 150km.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä joskus törmäillään. :) Ja jos on jotain ohikulkumatkaa tätä kautta, niin ilman muuta tervetuloa kahville tms! :)

      Poista
  3. Joo, jos sattuu olemaan koira matkassa. Nyt ei ainakaan vähään aikaan pääse, kun molemmilla se nenäpunkki. Nala alkaa oleen aika hyvällä mallilla kohta.

    VastaaPoista