sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pikkujoulumetsäretki


Viikko sitten, 8.12. lauantaina, käytiin meidän reeniporukan kanssa metsälenkillä. Harmillisesti ihan koko porukka ei mukaan ehtinyt, toisaalta taas mukaan tuli pari uutta karvanaamaa. Ja varmaankin joululomalla ehitään, ainakin toivon, paljon treffailemaan koirakavereiden kanssa vapaapäivinä. :)

Koirille oli tarjolla lähinnä yhdessä riekkuamista, tulihan niitä vähäsen kutsuttua luokse välillä mutta mitään suurempia reenailuja ei tällä kertaa harrasteltu. Ihmisille oli parin repullisen verran mukana kuumaa glögiä ja pipareita. Minä olin leiponut punaisia pupuja, mutta ne kaikki ehti mennä repussa ihan palasiksi :( Onneksi ne silti maistui kaikille ihan yhtä hyvin. :)

Leivoin edellisenä päivänä pellillisen lohinameja, ja tein niistä pienet herkkunyytit jokaiselle koiralle. Taisi kaikille kelvata oikein hyvin, ainakin vielä jälkikäteenkin tuli palautetta että suurta herkkua on ollut :D

Sää ei ollut ihan maailman paras kuvausta ajatellen, lumisadetta ja metsässä kun oltiin, mutta tuli siellä joitain onnistuneitakin räpsyjä. Ja sitten ei niin onnistuneita.. Tässä jokunen kuva:

Päivää vaille kuusi kuukautta :P
Melkein koko Ryhmä Rämä :)
Koska Veela puuttui joukosta, Peto juoksutti muita kepin kera ;)

Peto ja Vanni
Kieppi ja Vanni
Ehittiin aloittaa lenkkeilykierros tutun porukan kanssa. Mutta iloinen yllätys oli, kun huomattiin, että saatiin lisää seuraa :)

Vanni ja Zorro
Vanni, Zorro ja Peto, kaksi yhtä vastaan? :D
Vannilla ja Zorrolla synkkasi samantien tosi hienosti :)

Remulla on asiaa
Kieppi tykkäsi Remun jutuista ;)
Zorro on porokoira-samojedimix, sellainen vahinkorakkauspakkaus :)

Yhteiskuva kaikista :D


Puukasan kingi


Remu ja Peto, taustalla Zorro
Vanni ja Peto ne juttuun tulee.... :D


Remu ihan tomerana ;D

Remulla oli paljon asiaa! :)



"Olen Remu, Rakkahalti!"
Petoa epäilyttää..... :D

Ja mainitaanpa muuten, Remu on yksi niistä porokoirista, joihin tutustuttiin kun harkittiin porokoiraa meille. :) Komea Remu :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti