maanantai 24. joulukuuta 2012

Aatonaaton riehat


Aatonaattoomme kuului myöhään nukkumisen lisäksi joitain pieniä ulkojuttuja. Sisustettiin hiukan uusiksi koirien koppien sisuksia. Mörkölle rutirexin alle vanha matto, muka helpottamaan kopin ylläpitoa (siivousta jne). Mörkö aloitti saman tien maton repimisen, päällä olevat rutirexit eivät hämänneet. x) Niinku ajatuksen tasolla oli toimivampi ratkaisu... Pedollekin lisättiin mattoja koppiin. Aiemmin jo laitettiin yksi matto niin, että sisäpuolelle tulisi pesämäisempi paikka. Nyt pitäisi olla vielä hieman parempi. Samalla tuli möyhittyä rutirexitkin taas :) Jospa siellä olis hyvä olla. :)

Jäälyhdyt laitettiin paikoilleen, ja uusiakin tulemaan, ja niistä minä tykkään sitten ihan järjettömän paljon. :) Joka kerta saa nyt ihailla, kun ikkunan ohi kulkee, että siellä pimeydessä loistaa nyt kauniit jäälyhdyt :)

Kaiken pienen muka tarpeellisen touhuilun lisäksi ehdittiin toki riekkua ja riehua koirien kanssa! :) Mukavaa kun ehti valoisaan aikaan touhuta pihalla, koiratkin tykkää seurailla mitä tehdään millonkin. Helposti hujahtaa pari tuntia muutaman pienen asian hoitamisessa, kun vähän väliä pitää laittaa juoksuksi karvapetterien kanssa :D






Liitoporokoira <3
Peto on edelleenkin hyvin pomppuisa kaveri :D

Onko se lentokone?? Se on porokoira! x)
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti