torstai 13. joulukuuta 2012

Kuusi kuukautta!


9.12. Virallinen terassikuva ;) Painoa 13,4kg. (Viikkoja 26 + 1pvä)
Ihan vaan vertailun vuoksi taas, 10 viikkoinen Peto :)
Jo vain, niinhän se aika on kulunut, että meidän pieni toukanpötkylämme onkin jo puolivuotias. Tai nythän se on jo YLI puolivuotias, ehehe x) Kuusi kuukautta tuli täyteen 9.12.2012, ja taas kerran, kuukautispäivän kunniaksi, piti koittaa kuvailla että minkä näkönen on toukasta kasvanut tässä ajassa. :) Vielä se on ainakin omasta mielestäni aikamoinen Pieni Kirppu, aika näyttää jaksaako se enää kovastikaan kasvaa :) Siis korkeutta, kaippa sille muskeleita toki vielä tulee usean vuoden ajan :D

Mörkö onnittelee..... XD
Tuo kokohommahan on varmaan vähän semmonenki minun kohalla, että ehkäpä Peto näyttää niin pieneltä, koska minä näen sen useimmiten Mörkön seurassa. :)

Ja sitten onkin luvassa vielä iso kasa poseerauskuvia, vasemmalta, oikealta, seisoen, istuen.. jne :D Toiset kuvat on otettu alaviistoon vaikka kuinka kyykistelin, ja toiset kuvat yläviistoon. Mutta siksi terassikuvat onki niin kivoja, kun ne on suunnilleen oikealta tasolta otettu... Okei, neki on useimmiten ollu ihan vinoja, kun kuvaaja (en minä), ei oo näköjää kattonu että on suoraan kohalla ;)

Mutta puolivuotiskuviin :) Ja kerronpa vielä sen verran, että kissanpentele lähti meidän mukaan, ja se sitten kierteli ja nauku millon missäki. Alussa meinasi Petoa kiinnostaa, sittemmin tyytyi vain tarkkailemaan,  lohinamit vei voiton ja pysytteli emännän seurassa. :)






Kuvauspaikan vaihtoa... :D






Ja vielä viimeinen kuvausyritys, joka ehkä mielessäni vaikutti onnistuneemmalta.... x)

"Vieläkö se kuvaa...."

Meinaa jo kärsivällisyys loppua? :D
Laitetaan loppuun vielä muutama yhteiskuva lisää karva-apinoista.




Semmosta meininkiä. :)

"Oon jo nii iso poika!"
-M

4 kommenttia:

  1. Meillä tuossa windowsin omassa kuvankäsittelyohjelmassa on sellainen toiminto kuin suorista. On todella kätevä jos (ja kun) tulee otettua hieman vinoja kuvia... Varmaan tanskandogit ym isot koirat saa malamuutin näyttämään pieneltä, mutta taitaa muuten melkein mikä rotu vaan näyttää pieneltä malamuutin rinnalla. :D Mutta hyvin näyttää Petokin pärjäävän isommankin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se suoristaminen varmaankin suoristaa horisontin? Eli jos on vaikka maisemakuvan ottanu vinoon, niin sen voi suoristaa sillä? Ei kai se sitä kuvakulmaa voi muuttaa.. :)

      Mörköhän ei oo edes mikään kovin iso malamuutti, tai on kai se määritelmän mukaisissa mitoissa toki, mutta paljon on isompiaki nähty :D

      Kyllä nuo vielä toimeen tulevat, vaan nyt on selvästi jo leikkiminen muuttunu rajummaksi Pedon kasvaessa. Saa nähdä kuinka tuo ystävyys nuilla kehittyy, kovasti toivotaan että kavereina pysyisivät :) Kauhistuttaa vaan katsoa sitä mykryytystä ja riepottelua XD

      Poista
    2. Ai niin siis kuvakulmaa joo ei. :D Kato ku en taas tajunnu ajatella loppuun asti.

      Poista
    3. Ei se mittää, en minäkää aina jaksa tajuta ;D

      Poista