lauantai 29. joulukuuta 2012

Loman alussa oli koiratreffit


Me aloitimme joululoman koiratapaamisella. Mukana oli lappalaiskoiria, mutta ei meidän tavanomainen porukka. Paikkakin oli uusi, koirien leikit tapahtui järven jäällä.

Milli ja Peto tutustuu
Rokka ja Milli tutustuu
Nelli
Emmää ennää jaksa -_- :D

Mukana oli kaksi suomenlapinkoiranarttua, Nelli (joka ollaan itseasiassa pari kertaa tavattu yhteisreeneissä) ja Milli. Me saavuimme Pedon kanssa puolisen tuntia myöhässä paikalla, ja tytöt olivatkin ehtineet leikkiä itsensä jo melkein väsyksiin. Meidän kanssa sattui onneksi samaan aikaan, myöhässä, saapumaan myös toinen lapinporokoirauros, 10kk vanha Rokka.

Liityimme leikkeihin mukaan (tai koirat liittyi :D). Nelliä ei enää yhtään oikein huvittanut, olihan kyllä kovat pakkasetkin, reilusti -20. Milli jaksoi jäädä poikien kanssa hetkeksi leikkimään. Pojat ahistelivat Milliä ihanasti yhteistoimin. Tyttö!




Rokan omistaja kertoi, että hänen koiransa on joskus nostanut jalkaa toisen koiran päähän vai oliko se vain etupäähän.. x) Olin ihan että aijaa, miksihän se silleen on tehny? Eipä siinä sitten kauaa mennyt, kun Peto teki samalla tavoin Millille!! Voi Kirosana!! >:/ Eikä uskonu kerrasta, vaan toisenkin kerran koitti.. Minä oon ihan varma, että se oikeesti ymmärtää mistä ihmiset puhuu!! Salakuunteli, muka leikkiessään, ja sitten alkoi toimimaan! Ei nähnyt Rokaltakaan mallia, kun ei Rokka tällä kertaa mitään semmoista tehnyt. Pedon kanssa tapahtuu vaikka mitä kaikenlaista outoa, mitä Mörkön kanssa ei ole sattunut.

Mun lelu!

















Sittenpä Milli sai kyllikseen ja lähti nauttimaan kodin lämmöstä. :) Rokka jäi onneksi vielä meille seuraksi.  Mörkö oli myös mukana, miehen kanssa kävelyllä. Molemmille kuitenkin jotain uutta, kun Mörkökin pääsi eri maisemissa kävelylle. Oli kuulemma ollut ihan innoissaan. Koirakkojen ohituksiakin oli ollut, eikä ollut ihan mallikelpoisesti ohittanut, mutta ei silti negatiivisesti, vaan oli ollut enemmänkin tohkeissaan ja innoissaan. :) Mikä aina parempi, kiskoa hihnasta innoissaan toista koiraa kohti, kuin karvat pystyssä äristen -_- Toki paras on se hienosti välinpitämättä ohittaminen :D Ehkä sitten joskus!


Rokalla oli narupallo mukanaan, sillä Rokka juoksutti Petoa ja Milliäkin. Lempilelu pysyi mukana hyvin. Hyvin siihen asti, kunnes alettiin tekemään lähtöä kotiin. Sitten lelu katosi :O Me autettiin etsimisessä, mutta sitten mies saapui jo Mörkön kanssa, ja me lähdimme. Rokka omistajineen ei löytänyt narupalloa :( Mutta sitten keväällä kuulemma narupallon metsästystä kun lumet sulaa :D




Peto oli leikeissä oma äänekäs itsensä. Haukkua räkytti, murisi ja ärisi x) Välillä oli hetken hiljaakin. Aivan alussa näytti siltä kuin vähän nostaisi niskakarvojaan. Mutta sitten melko pian alkujännityksen jälkeen alkoi sujua kuin ois aiemminkin tavattu nämä kaverit :) Mukavaa oli tavata aivan uusiakin koiria, tekee hyvää Pedolle. Vielä kun ois tuo rotujen kirjo laajempi, mutta hyvä kun on edes näitä "omanrotuisia" kavereita melko paljon. :)

Lopuksi saatiin pienellä vaivalla yhteiskuva pojista, Rokka ja Peto. :)
Katsotaan tapaammeko uusia kavereita joskus uudelleen!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti