perjantai 8. helmikuuta 2013

Parkkisreenit 5.2.


Ja nämäki reenit oli sitte enempiki "reenit". Mutta ei se mittään.

5.1.metsälenkiltä vieläkin kuvia :O
Oltiinki taas tosi hyvissä ajoin Pedon kanssa paikalla (Mörkö kävi taas isännän kanssa 8km pyörälenkillä). Käytiin vähän harjottelemassa hihnalenkkeilyä siinä viereisen ostoskeskuksen luona. Auto huristeli ohitse, eipä ne Petoa kiinnosta lainkaan. Josta tuli muuten mieleen, että sillon ihan ekoilla viikoilla pieni Peto olis halunnu sännätä aina autojen, pyöräilijöiden ym. perään :)

Mentiin kaupan ovien eteen hengailemaan. Aika vähän ihmisiä kulki, mutta kuitenki jonku verran. Ympäristö (hajut) ois kiinnostaneet. Löytyi silti keskittymistäkin, ja välillä vähän temputeltiin ja touhuttiin. Käytiin myös pyörähtämässä kaupan ovien edessä, miksikä niitä ovia sanotaankaan? Kun ne aukeaa itestään sivuille? :D Mutta joo ei niistä välitetty, Petoa ois kyllä kiinnostanu mennä sisälle tutkimaan paikkoja, en sentään kehannu viiä, kunhan pyörähettiin niin että ne ovet aukeni.



Palattiin takas parkkikselle, ja hoksasin että siellä olikin Touko reenailemassa. Yritin valmistautua niin, että saisin Pedon olemaan hiljaa kun näkee Toukon. Väkistenhän sieltä se haukku sitten kuitenki pääsi. Ei sentään mitään raivoa räkytystä, mutta Pedon on ihan pakko päästä haukahtamaan vähintään kerran. Vähän ajan päästä ehkä uudelleen x) Sitten alkoi se malttamaton ininä, minä haluan tuonne NOPEASTI! Siinä kestiki sitten pitkään että päästiin muutaman kymmentä metriä etenemään :D Eikä menty ihan Toukon luoksekaan, tehtiin sitten ihan omia juttuja ekaksi. Pois päin mennessä Peto tuli heti vierelle kävelemään ja tuijottamaan että Hei, mitäs me tehdään, miks mennään väärään suuntaan? Toukoa kohti kävellessä hihna kiristyi ja keskittyminen herpaantui. Hö! No ei se mittää. :D

Seuraavaksi paikalle tuli Nelli. Se tilanne meni haukkumisen suhteen paremmin. Pedolla ois tehny mieli haukahtaa, mutta kyykistelin siinä kaverina että nyt pidetään turpa kiinni :D Sitten piti murahella, jotenkihan se pitää ilmottaa, että ympäristössä tapahtuu jotain uutta taas :D

Yhteiskuvayrityksiä :D

Mentiin autolle harjottelemaan olemista. Nelli harjotteli kans oman auton luona, siinä lähellä. Siinä Pedolla oliki vähän hankalaa malttaa olla. Seisoin sen verran etäällä selkä koiraan päin, että Peto ei aivan yltäny luokse. Palkkasin tiheästi kun oli nätisti hiljaa. Mutta voi hyvää päivää sentään ku oli ihan hirveää, kun otin pari askelta kauemmas! :D Sitten alko piippaus ja räkytys :D Yritä siinä sitte ootella että koira olis hiljaisen rauhallinen x_x Mun kärsivällisyys on ihan liian lyhyt. Tätä pitääki harjotella joka reenikerta.

Samaten tuli harjoteltua, että sieltä kontista ei saa hypätä pois, vaikka luukku ois auki. Kävin täyttämässä namipussia ja Peto sai odotella kontissa. Kerran vai kahdestiko se sieltä hyppäsi pois kun ei malttanut, ja käskin aina takaisin. Muuten kävin tiheästi palkkaamassa ja kehumassa kun odotti nätisti.



Sitten pääsi koirat riehumaan. Välillä luokse ja jotain pientä yhteistä hommaa. Mukaan tuli Kieppi. Sitten vielä Veela. Mahdotonta riehumista! :)




Eniten tuli tälläkin kertaa harjoteltua istumista, ja sitä, että se pylly ei nousis samalla kun saa palkan. Istutaan niin kauan kun vapautus tulee. Peto on niin inenä että se helposti pomppaa ylös heti kun alan antamaan namin. Häiriökin selvästi haittasi keskittymistä. Sujui kuitenkin koko ajan paremmin. :) Peruutin välillä muutaman askelen poispäin. Jospa se siitä pikkuhiljaa varmistuisi. :P Ainaskin jos jaksettaisiin reenailla muullonki kuin muutama toisto viikossa :D

Sitten lähdetään kotiin..
Enkä taaskaan lue mitä oon kirjottanu, siellä on varmasti paljon virheitä ja hyvin outoja lauseita. Mutta.. Ei se mittää!! x)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti