tiistai 19. helmikuuta 2013

Potkurilenkillä lumisateessa


Kokosin taas videonpätkät viime sunnuntain (17.2.) potkurilenkiltä. Pedon pieniä häiriintymisiä lukuunottamatta reenit sujui tosi hienosti. :D Meno oli taas mukavasti varmempaa jäniksen kanssa, ja Pedollakin oli liina tiukalla suurimman osan matkasta. Kierros oli ehkä sellaisen 3,5-4,5km, ellen arvioi ihan pieleen.

Videokoosteen hauskin osuus on heti alkutaipaleella. Muuten on sitten sitä samaa tylsää menoa. Yhessä kohtaa meinasin lentää potkurin kanssa nurin, kun oli kännykkä kädessä, tiukka mutka oikealle ja koirat laitto jostain syystä yhtäkkiä vauhtia reippaasti lisää :D Harmillisesti siinä kiljuessani kuvasinkin potkuria enkä koiria, sitten sainkin jo stopattua videon ja puhelimen pois käsistä x) Mukavaa dokumentoida oikeestaan nyt tätä meidän etenemistä videoidenkin muodossa, voi seurata sitten mihin tahtiin suunnilleen Pedolla homma etenee sekä kuinka kokonaisuutena kehitytään. :)

Peto oli taas lähtöä tehessä lähes sekopäisen innostunut! Ei se ole todellakaan mitään vastenmielistä fiilistelyä, että onko pakko lähteä juoksemaan yhdessä TAAS :) En meinaa päästä potkurin taakse, kun Kirppu alkaa räkyttää ja pomppia joka suuntaan! :D Liikkeelle äkkiähetinyt! Mörkö on ihan tympääntyny kun pitäis odotella nätisti paikollaan menokäskyä ja yks pieni musta on vaan ärsyttävä :P Mutta semmosta se oli Mörkön kanssaki. Nyt oon vain useimmiten selkeästi kärsivällisempi tämän toisen koiran kanssa harjotellessa näitä samoja juttuja, enkä hermostu niin pienestä itekään. Oletan että kyllä se ajan kanssa oppii ja kärsivällisyys kasvaa niinku Mörkölläki :)


Mulla on nyt jääny mieleen se koirien peräkkäin asettelukin. Sitä vois kokeilla. Mörkön komentelu vois kyllä jäädä ajan kanssa, kun Peto oppii menemään kunnolla. Ja tykkään, kun Peto on Mörkön ja hajupenkan välissä ;D Ja sitten taas Mörkö on vastaantulevien ohituksissa Pedon ja ohitettavien välissä. Mutta peräkkäin mennessä jäis sitten esimerkiksi pois tuo, ettei Mörkö saa puskettua Petoa lumihankeen. Peto on niin pieni (siis onhan se kasvanu mutta sen massa on kuitenkin alle puolet Mörköstä edelleenkin) että sillä ei oikein ole valtaa kauheena pitää sitä omaa tilaansa :D Joten testaillaan eri juttuja.

Mulla on kuitenkin varsin positiivinen fiilis näistä yhteisistä reeneistä, kyllä tää homma varmasti alkaa sujua tosi hienosti, kun etenemistä on tapahtunu näin nopeesti! Ens talvena päästään varmasti tekemään tosi mukavia vetolenkkejä yhessä! :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti