perjantai 2. elokuuta 2013

Metsäiltiin Pedon ja Nallen (14 viikkoo) ja Sallin ja Vannin kaa


Niin se vaan on jo elokuu ja penikallaki tuli taas viikkoja lisää, nyt son jo 14 viikkoa wanha (plus 1 päivä)! Oon ollu Nalskun kanssa iha laiska kakkiais omistaja ja me ollaan nyt ihan truly eletty niinku pellossa! Katotaan vaan millane hirviörinsessa meillä sitte puoli vuotiaana onkaan <3 Tahi vuoden ikäsenä taikka sitte ku hänestä tulee Nainen. x) Mutta minkäs teet? Rinsessa ku rinsessa <3

No vaan saatiin onnistumaan Nalskun kasvisksen (päätin että se kirjotettaa näin!!)  kaa mettälenkkideitit. Mukana oli niinku otsikkoki jo paljastaa, minun rinsessan ja rinssin lisäksi Nalskun äitimuori ja ihana höntti Vanskitäti. <3 Rehvattii ampumaradan lähellä olevilla mettätie/-poluilla, joilla ollaan niin monet kerrat tavattu Pedon ja Vannin ollessa pieniä. Siellä on kyllä semmonen oma tunnelmansa treffata. Pitäs saaha meidän oma pentureeniporukka kokoon kyllä jossain vaiheessa! Suurin osa on kyllä narttuja (Peton haaremi), joten voipi se olla että tytöt ei ennää tykkääkkää tyttöistä... x) Mutta kokeilla vois silti.

No vaan me siis tavattiin ja koirilla oli huisin hauskaa! Otin taas ison kasan ihan hirmu surkeita kuvia! Ihan oikeesti, miksi minä aina vaan osaan huonommin tarkentaa??!! :D Son kameran vika!! Mutta silti minä perkkasin jopa kuutisenkymmentä kuvaa blogiin :D Ei voi mittää, joskus se tilanne, ilmeet, asennot ja fiilikset voittaa sen epätarkkuuden ja suttusuuden... :)



Rinsessan luoksetulo!
Naku Salliäiskä <3

"Mitä sää Salli/äiskä oikein teet??"
Salliska tykkää uimisesta <3

Ihme märkäkoipi XD



TöhöturkkiPeto, nyt se viimesin pentukarva vaihtunee 8)






Mitä hittoa tässä tapahtuu??
Taikka tässä??


Peto liitää <3




Lappalaislauma ja tyhmät puut edessä.
Ihana Nalle jo 14 viikkoa vanha tytsy <3


Nalsku <3 Mamsku







Koko porukka samassa kuvassa jopa taas kerran. :D


Ei ne laukaukset, vaan se pamauksen jälkeinen ihmeellinen rätinä :)


Nalluskaki pyörähti ihan pienen uintiretken.
Mitehän tässä käy??
Vanskihan ei liiku! :D
"Minä selvisin!"








Nallen kasvattaja osaa tosi hienosti seisottaa koiruja. Sillä on semmonen magic touch. Mutta nyt ei auttanu edes se magic touch ku yritettii saaha Nalluskasta hieno seisotuskuva. 8) Kaikki muut oli semmosia ylivenytyksiä, tämä oli kohtuullisin, mutta vähän tuo on takaviistosta. Ei oo kuvaajan vika kuitenkaa!! XD Oisinpa tajunnu ottaa pannan pois :D



Tällä reissulla rinsessaki hoksasi ihanat marjamättäät, mustikat ja raa´at puolukat. Kyllä se vaan oli aina salamana paikalla ku yritin jostain mättäästä omaan suuhuni mustikoita poimia. Pitiki olla nopsa jos ite halusi marjat syyä! No kun toinen oli nii herkkusuu, niin poiminki puolukoita, jotka tosiaan oli vielä hiukan raakoja. Kutsuin Nallen luokse ja palkkioksi sai puolukoita :D Ja ne kuule katos kämmeneltä ennenku koira edes ehti pysähtyä täysin! XD Mutta täytyy olla nopea jotta muut ei ehdi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti