perjantai 30. elokuuta 2013

Tallilla taas


Onpa hauskaa, kun on nyt päässyt tallillakin vierailemaan välillä! Jottain hyötyä tuosta Nalskun kasvattajastaki ^_~ HEHEHEEE!! Noeeh, itsehän ihailen nuita uljaita kopukoita kauhean paljon, vähän sillä lailla pelottavia ja kunnioitusta herättäviä. Komeita 8)

Petoki oli mukana, ja olihan tuo vähän pöljänrohkea ku se meni kiertelemään niitä heppoja, vähän liianki vauhdikkaasti. Tulihan tuo aina pois, viimestään kun ääntä vähän korotti. Kaippa se paimentamaan alkoi. Onneksi osasi olla hiljaa :D

Kävimme myöskin vähän esteradalla hölmöilemässä, Petoa vähän hyppyyttelin ihan huvikseen. Kyllähän tuo kermapallerokin loikki esteiden yli siinä mukana, jospa ei kuitenkaan liiaksi ois loikkinut. Vanni myös seurasi touhuja namien toiveissa :D

Vanski nauttii elämästä!
Nalle, tuo kiltti prinsessani.
Koir.. eiku siis hevoisten sapuskat. Jotka koiratki ois syöny :D








Huuuuiiiiiii.................. x_x
Pieni vesisuihku osui pienen prinsessan neukkuun.
Ja Vanski se nauttii elämästään!!! :D
 Sitten me uskallettiin ensimmäisen kerran kokeilla, mitä sanoo Musto ja Peto toisistaan. :) Mustohan on myös kastroitu, mutta silti ei ehkä niin toisista uroksista välitä. Onhan se kyllä Toukon kanssa tullut ihan hyvin juttuun viime aikoina! 8) No koittihan Musto pörhistellä ja pullistella Petolle, mutta hienoa oli kyllä nähdä, että Peto löi homman ihan leikiksi ja juoksutti Mustoa ihan kympillä ;D Onneksi Peto on aika ketterä liikkeissään, väistöliikkeet onnistuivat hyvin ja saatiinpahan tästäkin onnistunut kokemus koirillemme :) Ehkä uskaltaisi mettälenkille lähteä koko lappalaislaumamme kanssa. :)



Ihan koiriin liittymättömästi, minä maistoin itsetehtyä tyrnimehua, ja ihan puustakin tyrnimarjaa. Semmosenaan omaan suuhun vähän turhan äkästä, mutta mehuna oli kyllä herkullista. Kyllä minä taijan meille omalle pihalle tyrniä laittaa kasvamaan 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti