lauantai 17. elokuuta 2013

Pedon, Nallen ja Peetun kanssa mettäilemässä


Kaunis lauantaipäivä, mikäpä sen hauskempaa ku käydä metsäilemässä kaveriseurassa :) Sovittiin deitit Peetun kanssa, ja päätettiin kokeilla mitä Peto ja Peetu sanovat toisistaan. Peetuhan on siis myöskin kastroitu, ja pojat ovat tavanneet abaut vuosi sitten, kun Peto oli vielä ihan penikka.

Peetu ei ole yleensä kova haastamaan, ja Peto on vielä niin juniori, niin uskallettiin kokeilla ja oltiin kyllä toiveikkaitakin että homma todennäkösesti toimii. Ja niinhän se toimikin. :) Alussa mentiin koirat hihnoissa ekat sadat metrit, että päästiin vähä syrjempään. Siinä samalla ehti suurin häsläys varsinkin Pedolla hiipua ja nuori herra oli jo hiukan rauhallisempi. Kun sitten kaikki porsaat päästettiin riehumaan, homma sujui vallan mainiosti! Suurta leikkimistä ei saatu aikaiseksi, mutta jo sekin on niin ihanaa, että lähes vieraat koirat tulevat juttuun toistensa kanssa. Siis samaa sukupuolta olevatkin :D

No pientä sanomista tuli Peetulle, kun Peto, tuo röyhkimys, kehtasi mennä Peetun omistajan luokse paijailtavaksi. Siinä tuli Peetulla sanomista vähän enemmänkin, vaikka lähinnä se oli sellaista haukkumista ja ympärillä pyörimistä. Peto otti kuitenkin ihanan iisisti tilanteen, eikä provosoitunut! Tosin kun Peetulla meni hetki ennenkuin malttoi taas mielensä, lähti Petokin pikkuisen haukkumiseen mukaan. Mutta se on pientä se! :)

Nallesta Peto oli selkeästi taaskin se mukavin kamu, vaikka Peetuakin piti seurata ja vähän ahistella. Lisäksi Prinsessa edelleenkin kuunteli oikein mainiosti mamskua. :> Muutama kuvakin tuli koirien touhuista räpsittyä taas:







Luultiin löytäneemme tämä järvi, mutta luultiinki väärin! :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti