maanantai 26. elokuuta 2013

Nalle näyttelytottumusreeneissä


Tässä on puhuttu jo Pedon tulosta lähtien, että jonnekki kurssille vois pitkästä aikaa mennä. Eikä oo saatu minnekkää aikaseksi mentyä x) Ehkä se agilityn alkeiskurssi on eniten ollu mielessä. No ei vielä semmoselle päästy Pedon eikä Nallenkaan kanssa, mutta päästiin me nyt shöypullareenimään! :)

Tarkotus ois lähinnä Nallen kanssa käydä tuolla reeneissä, ja ajattelin että se on samalla tavallaan pentukurssikin prinsessalle. Reeniä häiriössä, helppoja juttuja yhdessä. Minähän ostin prinsessalle jo näyttelyhihnankin! :D Kyllä siitä ollaan nyt melko näyttelykoiraa leipomassa!

Itelle tuo kurssi käy myös semmosesta kuntoreenistä, ku hölkötellään sitä rinkiä siellä ympäriinsä. Kunto on siis tosi kohallaan, ehheheheheee.. :> Ilmottauduttiin ryhmään Nallen kasvistätin kanssa, joka käy reeneissä Vannin kanssa. Ja saa kasvattaja sitten harjotella myös Nallen kanssa, hän kun saa prinsessan esittelyt hoitaa sitten tuomarienkin edessä 8) Mukavaa oli myös hoksata, että oli enemmänkin tuttuja ihmisiä koirineen samalla kurssilla! Reenikaverit Siru ja Walma, sekä pari malamuuttia. :) Ajattelinkin, että voisin käydä reeneissä pyörähtämässä myös Pedon ja Mörkön kanssa. Tekisi niille hyvää jo ihan vaan tuo uusi ympäristö ja häiriö. Puhuttiin myös, että Sirun ja Walman kanssa voitaisiin jäädä vielä reenailemaan näyttelyreenien jälkeen omia juttujamme.

Pakkohan se kamera oli taas raahata mukaan. Kuvia tuli otettua Vannista, Nallesta ja näistä komeista malamuuteista.




NäyttelyNalle :D









hmmmm...... ehkä kaipaa vielä hieman reeniä :D








2 kommenttia:

  1. No enpä tunnistanut kuvista ollenkaan Ragin sisaruksia! Höh. Onneksi paljastuivat tunnisteissa. :) Vanni on tosi sievä koira ja toki Nalle myös. :)

    Christina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin en hoksannu niiden kuviin merkata kuvateksteihin :) Oli kyllä tosi kivaa ku satuttiinki samaan reeniryhmään! Nalle selvästi tunnisti, että nuo on semmosia Mörköjä, vaikka sitä ne vähän myös pelottikin :D

      Poista