torstai 22. elokuuta 2013

Peto, Nalle ja Väpä (penskat 17 viikkoa!) sont.. eiku peltoilemassa


Sovittiin rehvit ihanan reippaan Väpätsyn kanssa. Näillekin deiteille otin mukaan nyt myös Pedon. Väpä oli niin reipas ja riehakas, että Pedon piti aluksi hieman kyykyttää tuota pojankloppia :O Ehkä siinä hirmuisessa tohinassa Peto ei heti tajunnut, että Väpästä ei ole uhkaa vaan on ihan penikka vielä, se kun on niin iso poika jo kuitenkin ja niin mielettömän rohkea ja reipas että riemumielin syöksyy kenen tahansa luokse :D

En tiedä oisko silti tarvinnut niin kovastikkaan puuttua koirien touhuiluun, minä kuitenkin välillä puutuin Pedon komenteluun. Väpä ei tuntunut olevan moksiskaan Pedon käytöksestä, ehkä se vähän alistui, mutta muutoin oli jatkuvasti ihan oma itsensä :D Koirien lisää tutustuessa tuntui, että Peto tykästyi Väpään ihan mukavasti! Koko ajan touhusivat toistensa kimpussa ja menivät porukalla. Eiköhän pojat tule juttuun vähintäänkin siihen saakka, kun/jos Väpällä tulee miehen elkeitä kehiin. :) On se Väpä vaan niin rennon letkee poitsu!!






Ekat nuuhkaisut, huom. Pedon selkä ja Väpä maassa x)

Väpä maassa ja Peto ilmassa XD



Kaks yhtä vastaan :>
Sontamutaojakylvyn jälkeen....











Nyt kun prinsessa oli selkäänsä myöten ruskeassa möhnässä, oli se sitten sontaa tai mutaa, niin hän sai taas pienen harjoittelun peseytymisen osalta. :D Olisiko tämä jo toinen kerta kun prinsessaa suihkutellaan puhtaaksi, ei se mukavaa tuntunu olevan, mutta kun ei poiskaan päässyt, niin suostuttiin kohtaloon... :)



Taisin käyttää Nalskua alkuviikosta 4kk rokotuksissaan. Hyvin sujui, ei mitään ongelmia. Puntarillaki käytiin ja muistaakseni lukema oli tuolloin 6,9kg. Painon nousua siis n. 1kg 4 viikon aikana. Varmastikin ihan hyvä tahti tämän kokoselle rodulle.. Tuntuu ainakin kehittyneen vielä tähän saakka oikein tasapainoisesti, eikä ole eläinlääkäreilläkään ollut huomautettavaa sen puolesta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti