tiistai 16. elokuuta 2011

Energinen potilas

Mörkö on toipunut hyvin tähän mennessä! Eipä siinä mitään eroa käytöksessä huomannut kuin leikkausiltana, ja seuraavana päivänä hiukan.. Tavalliseen tapaan ollaan käyty ulkoilemassa, juostaan ja nakellaan palloa jne. :)

Tässä vielä kauheat muistot tapahtuneesta, jotta ei vaan pääse unohtumaan!! Voin potea syyllisyyttä aina näitä kuvia katsoessani, miten olisin voinut toimia eri tavalla ja ehkäistä hampaiden katkeilun x)
Kulmahampaat 

Voidetta laitettiin leikkaushaavoihin aamulla ja illalla. Aika hyvää käsittelyharjoitusta tuli tämän laitossa.

Särkylääkettä annettiin kolmena seuraavana päivänä yksi tabletti päivässä, me annettiin puolikas aamulla ja toinen illalla. Meni kuin herkkupalana :)

Ruoaksi ollaan annettu edelleenkin raksujen lisäksi lihaa, mutta sulaneena, ja possunkorvia ja muuta pureskeltavaa on saanut jo useamman päivän ajan. Rustoja ei olla edelleenkään annettu, mutta kyllä niitäkin pitäisi jo vaikka huomenna voida antaa... :O

Iloisempaan aiheeseen seuraavaksi!

Mörkön ulkotarha tuntuu olevan varsinainen ikuisuusprojekti, etenee pikkuhiljaa.. Mutta 12.8 perjantaina saatiin vihdoinkin Mörkölle tähystystasot tehtyä! Ne on samalla jonkinlaiset sateensuojat ja toimivat myös varjoina.
Koppia vastapäätä oleva tähystystaso :)
 Päätettiin tehdä kaksi kappaletta, toinen on kopin edessä, ja toinen on vastakkaisella puolella tarhaa. Aika näyttää mitä mieltä Mörkö on tasoista, tuolla koppia vastapäätä olevalla tasolla tuntuu viihtyvän hyvin! :)

Käytettiin tasoihin tuollaista vanerilevyä, runko on lankkua, ja pitihän tasoihin tehdä rampit! Rampit tehtiin perustuksien valussa käytetyistä siivuista. Isona poikanahan Mörkö varmaan hyppäisi ylös ja alas ilman mitään ramppejakin, mutta nyt se ei vielä ole mitenkään mahdollista, joten ramppi tuntui helpommalta kuin esim. porrastasojen teko.. Lisäksi täytyy kertoa että alussa mies teki erittäin jyrkän rampin, josta yritettiin nakeilla sun muilla konsteilla saada Mörkö menemään, mutta ei onnistunut sitten millään... Sanoin jo alussa että tee sellainen mistä vielä vähän kömpelö pentukoira osaa mennä..! Mies teki pidemmän rampin, ja jopas vaan koira meni samantien tasolle ilman sen kummempia houkuttelemisia ;)
Uskalletaan jo lelujen perässäki juosta x)
Ja kyllä, huomattiin että todennäköisesti joudutaan lisäämään verkkoa ainakin tasojen kohdalle häkin "kattoon", koska Mörköhän isona melkeinpä kiepsahtaa tahtomattaan reunan yli noustessaan seisomaan sitä vasten :D Tosin onhan mahdollista, että Mörkö viihtyy tarhassa niin hyvin, ettei halua sieltä itsekseen ollessaan pois.......... Saapa nähä :)

Mörkö olis niin mielellään myös meidän kisujen kaverina, mutta niillä on hiukan erilaiset ajatukset mikä on mukavaa yhdessä oloa... Inka ei niin vähästä hätkähdä, mutta Laala ei tunnu välittävän ollenkaan nyt Mörköstä. :( On jo muutaman viikon ajan alkanut aina murisemaan, sähisemään ja huitomaan kun eräs typerys tulee vauhkoamaan liian lähelle. Onneksi edelleenkään ei ole kipeästi kumpaankaan sattunut, tällä hetkellä lähinnä huolettaa että Mörkö saa ison naarmun kuonoonsa.

Mörköä kiinnostaa!!!!!
 Yritetään vahtia ja puuttua ei haluttuun käytökseen. Eli mielettömään riehumiseen ja päättömään juoksemiseen kissoja kohti tai niiden läheisyydessä. Kehutaan rauhallisesta oleilusta kissojen läheisyydessä.
Laalaa kiinnostaa miinus viis!!!!
Pitää kai tässäkin vaan toivoa, että kellekään ei oikeasti käy milloinkaan huonosti, vaikka vähän nyrkkeilymatsiakin saattaisivat ottaa... :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti