tiistai 2. elokuuta 2011

Herkkuja..

Ruokitaan vielä Mörköä kolmesti päivässä. Annetaan aterioilla raksuja vedessä, ei turvoteta, possupentujauhelihaa raakana jäisenä, rustoluita jäisenä, raakaa kanamunaa kuorineen, joskus liraus piimää... joskus lohiöljyä tai levärouhetta ripaus lihan kanssa..
80gr -3,90€, Musti&Mirri (tiedän, oli KALLIS).. kokeiltiin myös ankkaa, molemmat toimi kyllä hyvin nameina.
Herkkuja tarjoillaan aterioiden välissä usein.. :) palkkana toimii ihan raksutkin, mutta pentukurssilla palkkana oli ja myös kotonakin kun pidetään oikein reenit, on lihapullat ja nakit. Erilaisissa tilanteissa palkkana on myös kanalastut, esim. kun mennään autoon, niin kontissa saa sitten kanalastun palkaksi. Kanalastut maistuu erittäin hyvin ja toimiikin palkkana hyvin sillon, kun sitä palkkaa ei tarvi syödä nopeasti x)
Kanalastut 200gr -5€, Kennelrehu
Pureskeluvimmaa ajatellen ollaan hankittu possunkorvia yms. lähinnä nyt lähiruokakaupasta jossa valinta on suppea ja vaikuttaa hyvin kalliilta. Ajateltiin tilata näitäkin sitten kennelrehulta tai muualta mistä nyt halvemmalla saa :)
Herkkua vissiin!

Maistuu hyvin!
 Hubertia Hubertia!! Kaikki on todellakin tätä siksi, ettei lähikaupassa myyty mitään muuta merkkiä! Tai kaikenlaista myytiin, mutta nämä oli ainoita, joissa ei lisä- eikä väriaineita.. Lisäksi nämä kaikki tässä olevat Hubert tuotteet on valmistettu uunissa paahtamalla. Savustettuja tuotteita ei olla vielä kokeiltu.
Maistuu, mutta syö aika nopeasti ja näyttää kauheimmalta sieraimenaukkoineen :S
Tätä ei olla vielä maistettukkaan...
Luu on aika isohko, ja ajattelin että saisko sen lyötyä vaikka kahtia... Puolikkaassakin tovi vierähtää x) Ja ettei maha menisi kovin sekaisin isosta määrästä..

Hubertin tuotteista ei ole kuittia tallella, niin hintoja en nyt sitte muista..


Tässä nyt osa Mörkön tämän hetkisestä ruokavaliosta.. Ruoka- ja herkkuvinkkejä otetaan vastaan. :)

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti