lauantai 20. lokakuuta 2012

17 viikkoiskuvia


Kerta on tullut kuvattua vaikka ja mitä, viikkokuviakin, nii laittelen niistä nyt omia päivityksiään ja katsotaan jos päästäis taas kuvien kanssa ajan tasalle x)

6.10.2012  17 viikkoa
Meillähän ei ihan sormia napsautellen aina tule näinkään yksinkertaiselta näyttävä seisontakuva.. :D Tässä jotain osviittaa, millaista toimintaa tämänkin seisontakuvan yhteydessä tapahtuu. x)

Okei, vaahteranlehti ei ollut ehkä mikään viisain palkkaustapa tähän saumaan.. :D
Levitointiakin tarjottiin, jos vaikka palkkaa heruisi ;)

Päätön poropeto :D


Kun saatiin jonkulainen seisominen kuvattua, otettiin vielä leikitykset :)

Yltäisköhän hyppäämällä..
HOP!
Minä olin ihan sellaisissa kuvitelmissa, että Pedolla tuli 4kk täyteen. Minkä lienee aivopierutapaturman kärsin tuolloin... Mutta kävimme pellolla harjoittelemassa kameran säätelyjä, samalla tarkoituksena saada jotain edustavampaakin otosta muistoksi Pedosta. x)



Olen huomannut, että Peto tykkää samasta vinkupallosta, mikä on Mörkön lemppari myös. :) Mitenkä se noutaminen kannattaiskaan opettaa... :D


Viksu Peto :D
Kyllä pallo mahtuu suuhun ihan hyvin!

Aurinko tuli pilvien takaa esiin.. :O
Jokohan kuvat piisais... jos vielä pari laitan! x)

17 viikkoa takaapäin
17 viikkoa edestäpäin :DD
Onhan nämä melkein 4kk kuvia, mutta koska ei ollut ihan justiinsa, niin otin erikseen sitten muutaman päivän päästä tasan 4kk kuvat.. Koska se oli työpäivä, ei niistä kuvista ollenkaan näin hienoja tullut, ainakaan miljööltään tai miten se sillä lailla hienosti sanotaan :D Mutta 4kk kuvat seuraavaksi vuorossa siis..To be continued....

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti