maanantai 29. lokakuuta 2012

Nyt tulee tylsiä kuvapäivityksiä, tässä ensimmäinen..


kaikki kuvat 25.10.2012


Ajattelin laittaa vain pelkkiä kuvia, mutta jos minä nyt kerron sentään ihan vähäsen kuulumisiaki..

Viime viikolla me oltiin ihan omissa oloissamme kotona. Yhet pentureenit olis ollut, vaan Auto sanoi KaPut, joten jäätiin kotiin. Oli se Auto sanonut KaPut jo edellisenä iltana, en vaan tiennyt että se oli niin totaalinen KaPut. :/

Muutaman päivän olin ihan masentunut ja onneton ja tunsin olevani loukussa täällä ei missään (hehe), mutta lauantaina mies sai auton viimeinkin startattua, ihmeteltyään usean päivän konepellin alta löytyvää moottoria. Jotain se sieltä avasikin ja tarkasti, mutta ei se mitään vaihtanut uuteen tai korjannut (niin se itse sanoi). Auto kuitenkin käynnistyi \o/ Ja sunnuntaina päästiin käymään metsäilemässäkin, jee!(josta laitan liudan tylsä metsäkuvia)

Peto valmistautuu loikkaamaan lintujen perään.
Viime viikolla kävin piiiiiiiiiiiitkästä aikaa Pedon kanssa peltoilemassa pariinkin otteeseen, ilman Mörköä. Täytyypähän todeta, että onpas paljon kontaktinhaluisempi Peto ilman koirakaveria.. Paljon enemmän tulee jaloissa pyörähtään ja muutenkin tarkemmin seurailee ja on myös kuulolla tosi paljon paremmin yksin.

Koko ajan olen aatellutkin, että jos oisin viisas ja reipas koiranomistaja, kävisin Pedon kanssa paljon kahdenkeskenkin lenkkeilemässä. Vaan olen laiska ja käytän koirat yleensä yhtäaikaa lenkillä. Mikä tarkoittaa sitä metsässä tai pellolla rymyämistä ihan sekopäänä... Mörkön kanssa käydään kahdestaan vetojutut tekemässä, ja Pedon kanssa käydään kahdestaan pentureeneissä/koiratreffeillä..


Komea kyttyräselkäinen porokoirani
Viime viikolla minä myöskin olin hurrjan reipas Pedon kanssa, naksuttelin sille vatia. Ehkä kolmena päivänä harjoiteltiin, 1-3 erää ja ehkä 5-10 naksuttelua kerrallaan. Huomasin että Peto jaksaa aika hyvin useammankin naksuttelun, vaikka jos meinasi jo kyllästyä niin jätin vähemmälle. Päästiin viimeisillä kerroilla nyt siihen, että Peto lähi nuuhkimaan vatia. Katsotaan jos jatketaan tällä viikolla, ja saatais tassut vadille :P


Seuraavaksi tiedossa lisää valokuvia mutta ei mitään järkevää kerrottavaa... Stay Tuned!

-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti