maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kotipäivä hyvä päivä


Välillä meillä laiskimuksilla (mehän ollaan koko porukka laiskoja juuh) on ihan kotipäiviä vaan. Onneksi koirat ei vaikuta yhtään pöpeiltä, vaikka ollaankin vaan omalla pihalla ja hengaillaan. Nehän saattavat olla takapihalla lähes 12h vuorokaudessakin, toiset käyvät välillä sisällä pyörähtämässä tai pidempäänkin olemassa. Loppuaika elellään tarhoissa. Julmaa 8) Näillä ilmoilla siellä takapihalla ei ihan hirveästi touhuilla. Useita pieniä koulutus- ja leikkihetkiä pidetään. Muutoin koirat tuntuu lähinnä makoilevan, ehkä pureksivat vanhoja luita.

Nallella vanha törkyinen ihana luu. :D
Mahtuu vielä vaikka minne!
Kaamea luu aiheutti hirmuhepulit!!
Pikkuhiljaa Mörkökin alkaa lämmetä karvahirviölle, välillä se saattaa mennä leikkeihin mukaankin. :)

Nallea vähän pelottaa tuo innokas muutinpoika.. :D
Leikit tuntuvat koirien välillä sujuvan parhaiten silloin, kun me ihmiset olemme sisällä. Ehkä minä luon tietämättäni jännitteitä koirien välille :D Mutta ikkunasta on ollut ihanaa seurata, kuinka Mörkökin päivä päivältä paremmin on leikeissä mukana pienenkin kanssa! Onhan se melko kovaa mykryytystäkin välillä, mutta niin se oli Pedon kanssakin :D Nalle silti innokkaasti seurailee Mörköäkin paikasta toiseen. :>

Vaikka ei tehdäkkään mitään kauhean erikoista, on silti aina nälkä! Nallelle maistui jäinen jauhelihan pala HYVIN. Se katosi paljon nopeammin kuin aikasempana päivänä saatu kalkkunanpalanen. Nyt tosiaan kyllä jo nappula-ateriakin on alkanut uppoamaan ja kuppi syödään tyhjäksi aina :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti