sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Siili


Meidän edeltävässä kodissamme meillä oli kesäisin aina piikikäs vieras takapihallamme. Halusin ainakin ajatella sen olevan sama siili :D Sille tuli syötettyä kaikenlaisia epäterveellisiä herkkuja, kissan raksuistakin se tykkäsi hurjasti.

Nykyisessä kodissa meillä on nyt kolmas kesä menossa. Aiemmin emme ole bonganneet tuota piikikästä ystävää omalta pihaltamme. Siksipä se olikin suorastaan ihmeellinen asia, kun iltamyöhällä päästin koirat takapihalle ja itsekin olin koirien kaveriksi sinne menossa, kun huomasin ihan portin toisella puolella siilin!! Tämän suuren asian vuoksi juoksin takaisin ovelle karjumaan miestä ulos NOPEASTI! Ukko tulikin kiireellä, että mikä nyt on hätänä, ja minä sormella osoitellen sanoin että "Kato, siili!!" :D Siitä täytyi ottaa heti todisteeksi kuvia.


Mörkö ja Peto hoksasivat siilen nopeasti. Nallella meni hetki aikaa, mutta sitten meidän pieni karvahirviömme ihan murisi tuolla oudolle otukselle, turvallisesti portailta käsin. 8)


Mies innostui ihan niin, että kävi hakemassa paksut rukkaset, ja nosti tuon siilin aiheuttaen sille varmaan sydänkohtauksen ja ikuisen trauman.


Kiroileekohan tämä siili??
Kun siili taas pääsi turvallisesti maankamaralle, se hetken päästä lähti kipittelemään hyvinkin vauhdikkaasti kohti pusikkoa. Tuleekohan se enää uudestaan kylään? :D


1 kommentti:

  1. Mosku fanittaa siilejä, niitä on meillä Oulunsalossa aika paljon. Muutama vko sitten käytiin iltalenkillä, eikä päästy takaisin sisälle, kun siili oli meidän oven edessä ja kun se säikähti meitä niin jähmetty siihen. Piti mennä takaovesta :D
    -Koiran nimestä arvannet kirjoittajan ;)

    VastaaPoista